Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 18 d’agost de 2012

El cargol cuiner per fi ha arribat al Puig d'Arques

Sortint al mig de la boira i començant a pujar pel Mas Batets, aquest divendres vaig arribar al Puig d'Arques amb bona companyia, un d'els cims que encara em faltava fer i que en tenia ganes. Baixant em van portar a la Font Josepa que tantes vegades l'havia sentit anomenar i que tampoc sabia on parava. Vaig començant a conèixer Les Gavarres, que porten el nostre nom i cada dia m'agraden més... això sí, la propera si pot ser no escollim un dels dies més calurosos d'aquest estiu companys!!!
Estem a dissabte i encara les cames em fan figa... heheeee, però sé que el meu fill em dirà que l'acompanyi allà dalt un altre cop, que ell també en té ganes i aquell dia farem el molt honorabe Dragon Khan, per acabar-ho de rematar! Ja només després em faltarà el Montigalà i faré com el cargol Rabassedas: penjaré la bici!!!! 
Jajajaaa és brooomaaaaa, que acabeu de passar bon estiu Cargols!!!
 La proba del delicte... he fet el cim!!!
 La pujada....
Els components de l'expedició d'aquest divendres, jo mateix, en Joan Poaté, l'Aleix i Jordi Massachs, i ens van acompanyar en Johnny Salas i en David Vilà Paradeda, que també tiren molt fort!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats. S'ha de ser molt valent o estar tronat per pujar al Puig d'Arques a ple agost i amb aquesta onada de calor.

    ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici