Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 8 de maig de 2014

Els Cargols de Les Gavarres anem a La Segarra, diumenge 11 de maig Ruta dels Castells de La Segarra

Per aquesta sortida hem quedat a 3/4 de 7 del matí davant el col·legi Aldric on carregarem les bicis als cotxes seleccionats (ja estan emparaulats, per qui no ho sàpiga) i pels volts de les 7-7.15 enfilarem per l'Eix Transversal direcció Cervera, on ens espera en Gepi del Catllaràs cap a les 9 per oferir-nos un esmorzar a tots plegats i seguidament enfilar cap a la ruta que ens ha programat, on veurem uns 5 castells de la comarca de La Segarra.
NOTES:
Per posar els GPS que portem i no perdre's ningú, la direcció és: Avinguda de Guissona, 29 - 25200 Cervera (Restaurant Pizzeria Jardí)
Ja que la sortida és per fer propaganda del que està muntant en Gepi, una empresa de sortides programades amb BTT, ens ha demanat que no portem tots el mateix maillot perquè no sembli que està preparat i que som tots un grup, o sigui que el maillot d'Els Cargols si voleu el porteu però ens el podem posar després per dinar.
Porteu aigua, líquids diversos, sucres, etc etc perquè no sabem el que ens trobarem, tot i que ens ha dit que els desnivells per on passarem no superen els 100 mts, però son uns 45 kms.
Ja que sortirem tard, hem decidit quedar-nos a dinar en algun lloc del camí de tornada cap a casa, en aquest punt s'accepten suggerències ja que no coneixem restaurants on facin menús bé de preu... d'això ja en parlarem i ho decidirem el mateix diumenge.
Ah... no us descuideu la bici, que ens coneixem ehhh!!!

Salut i pedals Cargols!!!

6 comentaris:

 1. Entesos... en veiem diumenge
  Joanit-1

  ResponElimina
 2. Deu-ni-do quina sortida!!!!!. Sous uns cracs ¥¥¥¥

  ResponElimina
 3. He vist a internet Pizzeria Jardí, menús diaris i de cap de setmana. Pizzes, ensalades i brasa. ës una idea fàcil.

  ResponElimina
 4. Serà una gran sortida...! Ens hi veiem allà ;)

  ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici