Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de febrer de 2015

Sortida diumenge 22 - Volta per la cabra penjada i Llagostera

Ahir diumenge, un bon grapat de Cargols varen agafar i decidir sortir a ver una volta suau amb bicicleta.

Tot xino xano, varen agafar i van fer els caminets que hi han a la vora de la resclosa del Verneda, on més endavant anirien a buscar la cabra penjada.


Un cop a la cabra penjada, varen descobrir una nova vocació del nostre president: La de bomber! Algun il·luminat, per dir-ho suaument, va tirar un cigarro a mig de bosc i estava començant a cremar la pinassa que hi havia per allà. Sort en tenim del MHP que va evitar una desgràcia major.

Passats la cabra penjada, es va arribar a Penedes, on es va pujar fins a "la cadena" i fer la pista ample de baixada fins al carrilet on, uns quants van prendre camí cap a esmorzar a Llagostera i un altre sol va prendre camí cap a Calonge.

Els que varen anar direcció Llagostera, varen fer una parada per fer un bon mos, com és habitual al passar per Can Cassoles i el Cargolet solitari que va anar cap a Calonge va decidir fer una mica de carretera perquè s'estava disputant la marató de les vies verdes i no es podia passar per el carrilet.


Finalment, cal dir que es va parlar de que va ser una "sortida de l'equip B controlat per un de l'equip A". Realment, el que va passar, és que es va fer una sortida de Els Cargols de les Gavarres, ja que tots junts formem UN SOL EQUIP! :D


Salut i pedals!

2 comentaris:

  1. Felicitats al MHP Bomber i.... el sefie den JoanP que no podia faltar!!! :D :D

    ResponElimina
  2. Matí molt divertit, només va sobrar el vent. En Valentí ens podia haver avisat...
    També donar les gràcies als Mossos per cuidar-nos en els encreuaments Quina organització en l'equip B,

    ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici