Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

diumenge, 17 de maig del 2015

Sortida al "Puig Cargol"

Dissabte, 6:45 del matĂ­. I un grupet de gent que no volia dormir, agafa les bicicletes per emprendre camĂ­ cap a el Puig Cargol.


Tot seguint la ruta planejada, deixem el carril bici per acostar-nos al Coll de Can Llach, passant per els prats de Can Bota.



A partir d'aquí, però, i sense saber-ne del cert el motiu, es varen començar a sentir càntics de "Secretari dimissió"... No sé perquè la gent volia que el secretari digués "missió" però alguna cosa em diu que potser, repeteixo, potser, es va equivocar en algun dels trencants que s'havien d'agafar per baixar al bosquet de bambú...! Al final però, se'n va sortir!











Passat el bosquet i passant per corriols ben divertits, arribem a la Vall dels Molins, a tocar de Calonge per a part de fer ciclisme, fer una mica de senderisme, escalada, i esquivar arbres que cauen just al passar!






I arribats a Calonge, ens trobem amb el nostre company, en Valentí! Amb el qual intentem trobar el camí cap al Puig Cargol, el qual no aconseguim trobar... Estrany, perquè tot i anar baixant no arribàvem mai a cap cim... I tampoc no se sap si per casualitat o no es repeteixen els càntics de Secretari dimissió...!






Tot i no haver complert el nostre objectiu, per els quilòmetres fets, l'esmorzar ens l'havíem merescut igualment, així que, cap a menjar s'ha dit!


 


I mentre uns ja donen la jornada per feta i tornen cap a casa amb cotxe i van prenent una cerveseta un cops arribats a CassĂ ...


... un parell prenen camĂ­ de nou amb la bicicleta replantejant la ruta per el fort vent, havent de passar per Sant CebriĂ  dels alls i a tocar del Puig d'Arques!




Jornada molt divertida i com sempre amb molt bona companyia! A veure si el pròxim cop que intentem fer el cim del nom de la nostra colla el Xerpa es sap millor el camí...! Tot i això, la ruta molt entretinguda per a tothom.

Salut i pedals!

3 comentaris:

  1. Molt bé cargols. M'hauria agradat molt estar amb vosaltres.

    ResponElimina
  2. Tot i el petit recorregut que vaig fer jo, vaig tornar a gaudir d'algun "repetxó" força inclinat i dur que em va fer recordar velles experiències.... i gaudir també de la grata companyia dels Cargols!!! ;-)

    ResponElimina
  3. El secretari es va equivocar ? Qui ho diu això ?
    Un gran matĂ­-

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici