Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 1 de febrer de 2016

Sortida diumenge 31 - Varies rutes en una

Aquest passat cap de setmana, més concretament el diumenge, 5 Cargols hem sortit a pedalar tot i el fred que feia! Que es nota el fred perquè algú que sempre va amb màniga curta, aquest cop ho portava tot d'hivern... Excepte els guants, tot s'ha de dir!


Aquest cop, però, hem fet el podríem dir "multisortida": Ens hem dividit en dos grups per anar a fer diferents rutes, les dues però, amb un tall comú tant al principi com al final. I això no és tot! Al finalitzar-la i arribar de nou a Cassà, també hem tingut una altra "multisortida".

Primer de tot, sortint des de Cassà, prenem camí passant per la resclosa de Verneda i un cop arribats a la Cabra Penjada, ens hem dividit en dos grups.

El primer grup, hem agafat i com que som els que sembla ser que tenim més ganes de pedalar i cansar-nos, hem començat a pujar fins a fer el cim de l'Aldric.

 Un cop allà, ens hem dirigit cap a l'asfalt per baixar fins a Romanyà i allà agafant camins, caminets i corriols, hem arribat finalment al carril bici. Això sí, n'hi ha un de ben boig anant per l'asfalt...! Només cal mirar la velocitat màxima que va agafar...!


L'altre grup, més tranquil·lament i tot xino-xano, un cop passat el trencant, a tocar de Panedes i fent un petit tall d'asfalt, hem arribat directament al carril bici passant per un petit caminet i un cop allà, direcció cap a Llagostera a fer un mos a esperar que els altres arribéssim!


Finalment, mentre uns acabaven d'esmorzar, els altres hem arribat per fer un toc ràpid per poder agafar i continuar junts cap a Cassà agafant el carril bici.I com ja hem dit, un cop arribats a Cassà, hem tingut una altra sortida! Com que no en teníem prou, un parell de cargols hem agafat i hem anar a fer la pujada del costat de Can Cassà i una tornada per Matamala i un altre Cargol, ha fet uns quants quilòmetres més per carril bici fins arribar a Girona!
Així que ja veieu, tot i les ganes de pedalar d'uns i altres, els Cargols sempre ens anem adaptant a les necessitats de tothom, podent fer inclús una part del recorregut junts! Així que ja sabeu, quants més serem, més riurem!

Salut i pedals! Ens veiem a la pròxima!

1 comentari:

  1. Gran sortida! A veure si ho fem més sovint això d'aquesta manera, així podem ser més dels que normalment som! :D

    Ens veiem a la pròxima Cargols! :D

    ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici