Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 9 de març del 2016

Cursa Open BMW Campllong

Aquest passat diumenge, tres joves i atrevits Cargols, varen decidir participar a la cursa de l'open BMW de Campllong. Un altre Cargol també va participar-hi, però en comptes de pedalar, ajudant a l'organització de la cursa fent controls i dos més varen venir a donar suport als participants, al igual que la xicota d'un d'ells.

A les 8:30 del matí, ja estaven els tres apunt amb els dorsals per començar la cursa. Tot i que no començava fins al cap d'una hora, el nervis de participar-hi ja afloraven i per calmar-los anaven fent voltes d'escalfament...!



I a les 9:30, comença la cursa! Un circuit en el qual varem trobar de tot: Pista forestal, caminets, corriols, trialeres, pujades dures, baixades molt tècniques... Resumint, tot el que es pot demanar en una cursa d'aquestes condicions!





TambĂ©, degut a les condicions de la cursa, tots tres participants varen tenir algun petit ensurt! Tot i això, deixant de banda els morats i rascades, varen sortir il·lesos!





Finalment, alguns mĂ©s rĂ pids que d'altres, varen arribar tots a la meta! 




Per alguns va ser la primera cursa en la que participaven, però no serà pas l'última! D'aquí poc toca la Girona MTB Challenge! Així que toca entrenar!

Salut i pedals!

2 comentaris:

  1. Un gran dia per el cargolets de la colla :) Felicitats per haver completat aquesta ruta llarga i complicada :)

    ResponElimina
  2. Un gran dia per el cargolets de la colla :) Felicitats per haver completat aquesta ruta llarga i complicada :)

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici