Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 22 de novembre de 2016

Senglanada 2016

Com ja és costum en els darrers anys, els Cargols de les Gavarres hem tornat a organitzar una senglanada al mig de les Gavarres!

Però no només això... també hem sortit a pedalar! Que sinó no ens guanyaríem pas l'àpat...!

A les 8 del matí, fent front al fred, 5 de nosaltres es varen atrevir a sortir a pedalar fent una mica de volta fins arribar a la casa que ens havien deixat per passar la jornada, passant per llocs com la resclosa del Verneda, els camps de Can Bota, el Coll de Can Llach, el Coll del Matxo Mort, el Terme dels Desemparats i finalment, els refugis dels metges!Aquí teniu el vídeo de la sortida amb bicicleta:


I mentre uns pedalaven, els altres anaven preparant el tiberi! Tant el que ens tocava per esmorzar, assortits de carn a la brasa, que gairebé ja va ser un dinar per molts de nosaltres, com el sopar, el tant esperat estofat de senglar! I per anar fent una mica de temps, també es van entretenir a buscar quatre bolets, que mai estan de més...!Així doncs, un cop tots varem esser a lloc, últims retocs a l'esmorzar i cap a recuperar forces!
I com no, tampoc podia faltar l'ampolla personalitzada de cada sortida habitual amb els Cargols!


Un cop amb la panxa plena, va tocar fer una "mitja part". Tots cap a casa a dutxar-se i a fer el que calgués i a recuperar forces per el que ens esperava a la tarda/vespre! Una bona castanyada i el tant esperat sopar...!

 Com sempre, una molt bona diada amb molt bona companyia! I esperem que les següents siguin iguals o millors! Ens veiem a la pròxima!

Salut i pedals!

1 comentari:

  1. COM SEMPRE, FANTÀSTICA TROBADA DE CARGOLS I EXCEL·LENT ESTOFAT DE SENGLAR.

    ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici