Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 8 de maig del 2012

Sopar per celebrar les 10.000 visites i per preparar la sortida d'El Port de La Selva

Aquest proper dissabte dia 19 de maig farem un sopar a El Caliu de Medinyà, hem de celebrar les 10.000 visites al Blog i per preparar la sortida del proper cap de setmana dies 26-27, com que s'ha d'encarregar taula, FEU EL FAVOR D'APUNTAR-VOS AQUÍ o si més no avisar a en Guillem o a mi. Quedem allà al restaurant a partir de les 21.30h per sopar a les 22.00h ok!!!
Salut i Força, Cargols!!!

11 comentaris:

  1. jo tambĂ© m´apunto

    ResponElimina
  2. En Joan Poaté també ve, ell no pot escriure al blog desde el mòvil i ja l'apunto jo, per cert, si voleu anar escollint lo que endrapareu, aquesta gent té pàgina web, feu una ullada i aneu triant!!! ;-)
    http://www.restaurantelcaliu.net/website/apats.asp

    ResponElimina
  3. Bé, veient el panorama final, de moment som 10: Massachs, Rabassedas, Xirgo, Mora, Sanchiz, Gálvez, Urda, Poaté, Mestres i Félix. Hi ha un canvi d'última hora en l'horari, ja que tanquen cuina a les 11, quedem mitja horeta abans per sopar, a les 9 comencem l'àpat entesos?? Els de Girona feu el que volgueu per sortir, els de Cassà quedem a les 8 al bar de l'Estació per sortir plegats, si hem de passar a recollir algú dels gironins, feu-ho saber aquí ok!!! Apa fins dissabte cracks!!
    P.D.: Aquest en Guillem cada dia estĂ  pitjor.... jajajaa Salut!!

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici