Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 25 de novembre del 2012

CAP DE SETMANA 17/18 NOV

Finalment va arribar el dia de la esperada sortida.

Tot i que ens agrada pedalar també, de tant en tant, ens agrada fer teràpia de grup, o millor dit teràpia de colla, que bàsicament consisteix en trobar-nos el màxim de cargols  per parlar de les sortides, programar nous projectes i reptes i..., a sí que m'endescuidava, menjar i beure!

Aquesta vegada els nostres xef's el cargol Valentí i el cargol Guillem ens han deleïtat amb un estofat de senglar amb patates com a plat fort de la trobada, però no ens hem d'oblidar de la col·laboració per part de tots el cargols amb sublims postres i amb el suport durant tota la trobada de totes les tasques necessàries per a aconseguir un fabulós resultat, que es el que varem aconseguir. 

Felicitats cargols!


Encara que el dia presentava pluja, uns quants cargols, desprès de carregar tota la intendència, ens dirigim cap al nostre destí a Can Collell a els Metges.

Comencem amb unes divertides trialeres...






 ... i un cop reagrupats tornem-hi.



 I ja hem arribat. (Són les 12:00 de dissabte i es pot dir que ja hem finalitzat la part esportiva de "l'estage" del cap de setmana....ufff)



Un cop recuperats, important fer un reconeixement de les instal·lacions (on es la nevera? pregunta el nostre president, el cargol Guillem)

Sense perdre el temps, comencem a preparar el foc per coure el dinar.




Sense anar gaire lluny algun bolet hem trobat, per donar gust al senglar...


 ...que el cargol Valentí ja comença a preparar.


 El cargol Antonio seguint les precises directrius del chef, el cargol Valentí, de com tallar la coca.

Bon profit cargols!

 Un bon entorn, un bon entrecot i uns bons companys, que mes es pot demanar!..... (a si una copa de vi o de cava)


 Ben dinat toca recollir i començar a fer els preparatius per a cuinar el senglar, que els nostres companys el cargol Siso i el cargol Amador no perden de vista.

 Aquí podem veure els nostres xef's els cargols Valentí i Guillem a l'inici de la llarga, lenta, però amb uns resultats deliciosos, preparació del sopar.

El xef cargol Guillem al timó de la cassola, mentre el xef cargol Valentí pren un refrigeri.

 I com que ja teníem gana, el cargol JoanP ens va preparar unes castanyes per berenar...


...i per celebrar-ho ens varen ballar el "GANGNAM STYLE" (versió cargols de les Gavarres)

 Un cop es va tranquil·litzar la cosa, alguns cargols vam estar jugant a les cartes...

 ...i d'altres es varen estimar més fer esport i van seguir la cursa de la Fórmula 1.

L'estofat es comença a sentir vigilat i només falta... 

...afegir alguns ingredients que el cargol Siso (últimament una mica perdut)...

 ...i el cargol XeviG, molt professionalment acaben de preparar.

Uff, quina bona pinta!


I us puc ben assegurar que no només era bona la pinta, realment estava deliciós!!

El cargol JordiM, encarregat de repartir l'estofat...


 ..als famolencs cargols.


I el cargol que volia, un altre plat repetia...

 ...fins que el nostre president, es va dirigir a nosaltres amb unes encertades paraules (com sempre) tot i que ara mateix no aconsegueixo recordar exactament que ens volia dir!

 Encara que no hi ha imatges gràfiques, la festa va continuar....


De bon matí amb gana ens vam aixecar i...

...un bon esmorzar ens vam preparar.


 Un cop tot endreçat cap a casa tornem, una curta pedalada i a Cassà ja hi serem.

Gràcies a tots els cargols per fer que aquesta sortida hagi estat fantàstica.

Fins aviat!




5 comentaris:

  1. Realment fantàstic... i a punt de tornar-hi!!! sigui on sigui ;-) Salut Cargols!

    ResponElimina
  2. Una sortida i estada collunuda,com totes les altres que em fet i que farem!!
    Salud i pedals cargols"!!
    Bon muntatge,cargol xevi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molta bicicleta x 2, 3 horetes....
      La resta un dia i mig menja, beura i mes menja i mes beure. Si senyors, no es maku aixo?? Endevant les haches nois....sous senzillament UNICS" i uns kraks.

      Elimina
  3. Com sempre una molt bona estona i del menjar ja no cal dir res amb aquests cuiners !!!!

    ResponElimina
  4. Per tornar-ho a repetir quan volgueu, molt bon reportatge xevi!!!!!!!

    ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici