Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 27 de juny de 2013

NOCTURNA


Hola Cargols; Primer de tot molt bon estiu a tots: ja fa dies que parlem de fer una nocturna, el  dia que parlàvem era el Divendres 5 de juliol, però el nostre Cargol Joan no pot venir estar de festa major a Llambilles,  una opció era fer la ruta sopar i arribar-nos a Llambilles...(que la podem fer  igualment i desprès en fem una altre que pugi venir en Joan)si no, com ho teniu per fer-la el cap de setmana vinent,la ruta no està decidida estaria bé que els que vulgueu venir us apunteu a comentaris i digueu el dia que va millor  quina ruta us agradaria  fer, i entre tots decidim i busquem un restaurant per anar a sopar.   VINGA ANIMEU-VOS QUE HA ARRIBAT L’ESTIU.

6 comentaris:

 1. Jo mhe mirat els horaris i no tinc partit de futbol, x tant puc venir! :D I de rutes, es via dit o pujar a els Angels o al castell de st miquel, no? no se com vosaltres digueu ;)

  ResponElimina
 2. kum molt bé has dit jo aquest dia no puc. festa major llambilles !!!!!!!!!!

  ResponElimina
 3. Hola nois, a Port de la Selva vàrem quedar en fer la nocturna el dia 6, anar a sopar i després anar a veure al famós grup de Macedònia a Llambilles. De totes maneres si es fa aquest dia, com en Joan Poaté no podrà venir, s’haurà de fer-ne una altre més endavant.
  A mi em faria gràcia poder venir però el genoll no es cura i no se si podré pedalar i menys darrera vostre. De totes maneres m’apunto com a mínim a sopar i la gresca...

  ResponElimina
 4. a mi tant me fa un dia com l'altre...

  ResponElimina

Vídeos de sortides amb bici