Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dijous, 27 de juny del 2013

NOCTURNA


Hola Cargols; Primer de tot molt bon estiu a tots: ja fa dies que parlem de fer una nocturna, el  dia que parlĂ vem era el Divendres 5 de juliol, però el nostre Cargol Joan no pot venir estar de festa major a Llambilles,  una opciĂł era fer la ruta sopar i arribar-nos a Llambilles...(que la podem fer  igualment i desprès en fem una altre que pugi venir en Joan)si no, com ho teniu per fer-la el cap de setmana vinent,la ruta no estĂ  decidida estaria bĂ© que els que vulgueu venir us apunteu a comentaris i digueu el dia que va millor  quina ruta us agradaria  fer, i entre tots decidim i busquem un restaurant per anar a sopar.   VINGA ANIMEU-VOS QUE HA ARRIBAT L’ESTIU.

6 comentaris:

  1. Jo mhe mirat els horaris i no tinc partit de futbol, x tant puc venir! :D I de rutes, es via dit o pujar a els Angels o al castell de st miquel, no? no se com vosaltres digueu ;)

    ResponElimina
  2. kum molt bé has dit jo aquest dia no puc. festa major llambilles !!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola nois, a Port de la Selva vĂ rem quedar en fer la nocturna el dia 6, anar a sopar i desprĂ©s anar a veure al famĂłs grup de Macedònia a Llambilles. De totes maneres si es fa aquest dia, com en Joan PoatĂ© no podrĂ  venir, s’haurĂ  de fer-ne una altre mĂ©s endavant.
    A mi em faria grĂ cia poder venir però el genoll no es cura i no se si podrĂ© pedalar i menys darrera vostre. De totes maneres m’apunto com a mĂ­nim a sopar i la gresca...

    ResponElimina
  4. a mi tant me fa un dia com l'altre...

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici