Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 27 d’octubre del 2015

Volta per els Puigs de la Gavarra i d'Arques, Cova den Daina i Salt del Llop

Dissabte passat, un parell de Cargols, juntament amb un convidat que va venir des de Banyoles, ens varem endinsar a pedalar per les Gavarres a ensenyar-li els magnĂ­fics paisatges que tenim per els voltants, tot i la densa boira que hi havia a primera hora del matĂ­.

Primer passant per can CassĂ , fem un tram de caminet i algun corriol per "aigĂĽes blanques", fins a arribar al tram de la ruta de l'aigua, que passa per els aqĂĽeductes de Can Vilallonga fins a arribar a Les Dues Rieres, on prenem camĂ­ cap al Coll de Llumeneres.

Un cop allà, ens dirigim cap al Puig Gros / Matxo Mort / Dragon Khan, on comencem a suar de valent. A continuació, ens dirigim cap al Puig de la Gavarra, el cim més alt de les Gavarres i uns quants metres més endavant, després de fer un petit corriol de baixada i un de pujada, fem també el cim del Puig d'Arques.






Un cop fet els cims, toca començar a baixar! Passant per l'asfalt fins a tocar de Romanyà, agafem un petit caminet el qual ens du a fer una visita a la Cova den Daina.




Seguidament, anem a visitar un altre indret dels nostres paratges! Continuant per la carretera de Romanyà, arribem a la via ferrata a l'altura del Salt del Llop, on tenim unes bones vistes del pas de la riera de Salenys, no aptes per a gent amb un pèl de vertigen...



I per acabar la visita per el nostre massĂ­s, toca fer una pista corriolera fins a arribar al Carril Bici, a tocar del cĂ mping Ridaura, on l'agafem i prenem de nou camĂ­ cap a CassĂ  passant per Llagostera.

Moltes gràcies Marc per acompanyar-nos en aquesta visita per els nostres voltants! Properament ens tocarà a nosaltres venir a que ens ensenyis els teus paratges, que també deuen ser tant magestuosos com els nostres!




Salut i pedals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici