Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 25 de gener del 2016

Sortida dissabte 23 - Sant Miquel i les Mines del nen JesĂşs

Bones Cargols!

Aquest dissabte passat, 5 Cargols varem agafar les bicicletes per fer ruta amb bicicleta!

Sortint a les 8 del matí (bé, 8:10... que n'hi va haver un que estava molt bé al llit...) prenem direcció Girona per el carril bici, on ens trobem a l'últim integrant del grup, amb el qual ens endinsem per el mig de la ciutat i fem la primera parada simbòlica davant la catedral a fer alguna fotografia. Faltava el pal de "selfis" però...!



Un cop feta la visita, tocava començar a pujar direcció el Castell de Sant Miquel! El qual prenem la pista que hi va des de Sant Daniel agafant però un trencant més tècnic i divertit, passant per Can Mistaire. Finalment, arribem al Castell, on en gaudim d'unes fabuloses vistes.









I com que no n'hem tingut prou... Ara ens tocava fer un petit corriol molt divertit que surt des del Castell fins al trencant per tornar cap a Sant Daniel o per endinsar-se cap a les Gavarres. Nosaltres, però, no en vàrem tenir prou i varem decidir fer més corriols, concretament uns que sortint d'allà mateix el trencant, et deixen a tocar de les Mines del Nen Jesús de Celrà. Aquests, però, ja un pèl més complicats, els quals no varem poder fer tots i algú en va sortir escaldat...! Finalment, però, vam arribar tots bé a les mines! Bé... tots menys el fre de la bici den Xevi degut a la patacada...!




Sort en tenim que alguns entenem quelcom de mecĂ nica i en podem fer algun arreglo...!








 I bĂ©... com que per anar a les mines ens va tocar baixar... Cap a pujar de nou s'ha dit! Enfilant cap amunt fins a arribar de nou al camĂ­ que havĂ­em deixat. Alguns però semblava que no en tenien prou...! Pujant i parlant com si res mentre a d'altres els hi faltava aire i anar fent el cavallet en rampes...! Qui fos jove...!!!

Finalment, arribant a la carretera de Els Àngels, agafem un petit corriol i a l'altura de Can Mascort, tirem cap avall per fer el recorregut que passa a tocar del Celrè, on al Cargol Àngel no li feia molta gràcia... ja que en feia un més just que hi havia perdut una peça de l'eix i per fi tornava a tenir la bici de nou...! Cap al final del recorregut, però, la gràcia li va venir de cop! Ja que el Cargol Ricky sembla ser que tenia calor i va posar els peus en remull...!


Finalment, un cop arribats a Quart, prenem carril bici, uns cap a un costat i d'altres cap a l'altre i cap a casa a descansar!


BĂ©... de fet no tothom va anar a descansar!

El Cargol Àngel, juntament amb la seva Cargoleta Marta, varen agafar la bicicleta i varen fer una ruta un pèl més curta, però agradable, passant per la Riera Seca per arribar fins a Sant Andreu i tornar cap a Cassà.








Salut i pedals Cargols! Ens veiem a la pròxima!

4 comentaris:

  1. Gran sortida i molt divertida! I quins riures que ens varem fer... GrĂ cies Ricky per fer-me plorar de riure! Jajajaja xD

    I a veure si vaig entrenant més a la meva Cargoleta i al cap d'un temps la puc dur a fer-ne alguna de les nostres...!

    ResponElimina
  2. "5 cargols varem agafar les bicicletes per fer un ruta amb bicicleta" Cada dia feu coses més estranyes...

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici