Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 10 d’abril del 2013

OLOT

Hola Cargols, avui hem tingut reunió i hem decidit sortir els de Cassà amb cotxe a les 7.00h per estar als horts dels Maristes a les 7.30h i sortir d'allà cap a Olot, qui vulgui sortir amb BTT des de Cassà ja sap doncs a quina hora s'ha d'estar a Girona, ja que algun Cargol va parlar d'aquesta possibilitat, això ja s'acabarà llimant.
Per reservar taula al restaurant de Sant Esteve d'en Bas de moment s'encarrega taula per 10, segurs som 8 però el divendres els hi acabaré de confirmar els que serem, us agrairia que confirméssiu l'assistència els que encara no heu dit res a comentaris, encara que només volguéssiu venir a dinar i prou... qui no s'en vegi en cor de fer la ruta entera d'anada i tornada pot fer com en Rabassedas, que agafarà la Teisa fins a Olot i només farà la ruta de baixada, carregat amb el vi i cigaló del dinar, això sí!!!
De segurs som: Xevi, Guillem, Àngel, Jordi Massachs, Josep Massachs i cunyat, Valentí i Joan Rabassedas.

Nota: el restaurant ens l'hem mirat amb Google Maps i Google Earth i ens sembla que és "La Casilla"... a veure què serà!!!

Salut Cargols!!!

7 comentaris:

  1. Ja em veig fen voltes per Olot i rodalies a la recerca d'un restaurant que no existeix...i els ciclistes que no arriben com em va pasar el dia del Castell de Sant Miquel. Ja m'ho pensaré si vinc o no...

    ResponElimina
  2. Intantaré venir i estic pensant si surto de Cassà amb bici
    Jordix

    ResponElimina
  3. Jo també vinc, i si s'ha de fer la ruta fins a Olot, jo la faré des de Cassà! :D XD JordiX, si no s'apunta ningú més des d'aquí, quedem a les 6:40 aprox. per prendre'ns-ho amb calma a davant de l'Inecsa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tu i en Jordi veniu des de Cassà, no farà falta cap cotxe més doncs, a veure què diu ell....

      Elimina
    2. Que et sembla a les 6:45h, 5 minuts sĂłn 5 minuts
      Jordix

      Elimina
    3. Perfecte, 5 minuts més de mandrejar pel llit... :p xD
      Ens hi veiem allĂ  doncs ;)

      Elimina
  4. A veure doncs, recompte de personal... hi ha de més en Jordi Xirgo, l'Emilio i en Xevi Gálvez... o sigui, 11 de moment... ahhh i al restaurant avui no m'han agafat el telèfon... a veure demà!!! esperem que sigui el dia festiu els dimecres, uuffff

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici