Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

diumenge, 3 de novembre del 2013

Novembre atapeĂŻt ;-)

Aquest novembre se'ns gira feina Cargols, un breu resum de la reuniĂł d'ahir:

· El cap de setmana que ve dia 9, tenim sortida el dissabte pel matĂ­ i una nocturna el mateix dia, a voluntat d'en XeviU que no en tĂ© prou amb una el mateix dia... hehhee es veu que ara hi va fort!!! Som-hi!!! A veure qui ho aguanta tot!!!

· El dia 16 sortida normal de dissabte.

· El 23 sortida normal de dissabte i el diumenge 24 sortida amb els companys del Club Ciclista Blanes a peticiĂł del nostre company Rafel, que li han demanat acompanyar-los per les nostres estimades Gavarres, que no les coneixen, i els hi agradaria que els hi planifiquĂ©ssim una ruta per conèixer la serralada, segurament en farem dues, una pels mĂ©s forts i una altra pels mĂ©s d'anar per casa, com jo ;-)

· El dia 30 "Especial" amb els companys de Massanes. "Diada del senglar" al local del cargol David. Al matĂ­ sortida forta (Ă©s una avĂ­s d'en JordiM), ens vol portar a fer un "voltio" per TOTES Les Gavarres pel que va dir... hahhaaaa nomĂ©s el seguirĂ  el seu germĂ , en XeviU i en JordiX, els altres ja ens ocuparem d'anar engegant la barbacoa per fer caliu per dinar... :D :D
La diada serĂ  mĂ©s o menys la segĂĽent: Al matĂ­ sortida per Les Gavarres, dinar al local d'en David amb diverses carns a la brasa i lĂ­quids aromĂ tics de tots colors, amanides i torrades. DesprĂ©s de dinar els que vulguin fer migdiada NO podran, o sigui, JO i en Guillem no els deixarem, ja que anirem per preparar el sopar que constarĂ  amb un pica-pica divers i estofat de senglar (sĂ­ sĂ­, senglar de Les Gavarres... no dels que corren per La Coma o El Passeig a altes hores de la matinada!!!) i regat tambĂ© amb tot tipus de destil·lats diferents. Si hi ha temps portarem als companys de Massanes a que coneguin una mica el nostre poble, casc antic, etc etc... i l'antiga presĂł tambĂ©!!! Que mĂ©s d'un hi tindria que estar allĂ  dins!!! I no miro a ningĂş ehhh ;-)

Apa gent, ja anirem informant setmana a setmana del que ens espera... Salut Cargols!!!



4 comentaris:

  1. Nois, no feu cas a en Valentí, jo vaig ser a la reunió i les rutes són fluixes de collons. Jo no hi aniré pas a perdre el temps.
    De totes maneres estic mirant d'adelantar un petit viatge que tinc que fer aquest cap de setmana per mirar d'arribar dissabte i fer la nocturna. Si al final puc, Valen m'haurĂ s de llogar una bici.

    ResponElimina
  2. Moltes grĂ cies a tots per la vostre ajuda fins aviat

    ResponElimina
  3. recordeu que entrarem pal carrer santiago rosinyol , el carrer queda tallat Ă©s l'Ăşltima porta de pati a mĂ  esquerra.

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici