Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 26 de novembre del 2013

Puig d'Arques amb els companys del club Freebike de Blanes

Diumenge 24 de novembre, nou del matĂ­ i tot i que fa una mica de fresca, un magnĂ­fic dia per pedalar.
Avui els Cargols no estem sols. Uns companys i companyes del club Freebike de Blanes gaudiran amb nosaltres d'una ruta per les nostres estimades Gavarres. Objectiu Puig d'Arques!

Minuts abans de les nou fent els Ăşltims preparatius per iniciar la sortida.


Ja que som molta colla i amb diferents nivells de forma, està previst de fer dos recorreguts. Un de més exigent per als "canyeros" i un altre de més suau, però a qualsevol dels dos podrem gaudir dels autèntics paratges de les Gavarres i amb un destí comú, el Puig d'Arques!


A mig camĂ­ sempre Ă©s recomanable fer un refrigeri per recuperar forces!


Ep vigileu que venen les mĂ quines!
I finalment divisem el nostre destí. Ànims que ja hi som!
Objectiu assolit!
Com a recompensa unes fantĂ stiques vistes.




I després d'una divertida baixada, arribem al punt de sortida.

Esperem que tots els companys i companyes del club Freebike hagin gaudit i complert les seves expectatives de la sortida.
 Nosaltres encantats i satisfets de poder mostrar aquest territori pel que pedalem.
I ja sabeu, podeu comptar amb nosaltres sempre que vulgueu!

Els Cargols de les Gavarres


P.D.: Crònica dels companys del Freebike Blanes que van venir a acompanyar-nos: 

GAVARRES, FRED, MTB DEL BO I ESPECTACULARS VISTES.


Un titular que expressa perfectament el que ahir, (diumenge 25/11/2.013),  varem viure els mĂ©s de 40 bikers i amics que  a les 9. 15’ enfilĂ vem la ruta  que ens havia de dur  fins a Puig d’Arques a l’hora que descobrir els paratges mes recòndits de  les Gavarres.
Varem sortir de Blanes en direcciĂł a Cassa, allĂ­ ja ens esperaven uns quans amics de la zona que ens farien de guies, tots ells bons coneixedors del territori, en Rafel FernĂ ndez, en Sisu Oller, en Pep Puigmolè, i en Juan Salcedo, “l’avi” je, je, (un mĂ quina de 60 anys amb un motor¡¡¡¡ i  davant de qui no podem fer altre cosa que treure’ns “el barret”), tambĂ© els amics, Guillem , Jordi Massachs, Xevi Urda, Jordi Xirgo i Angel Mestres,  de la colla “Els cargols de les Gavarres”, que amb la seva particular filosofia de l’Mtb, (quan la pujada es massa dura, peu a terra i com els cargols..., vet aquĂ­ el nom), varen contribuir, acompanyant pacientment als menys forts, a que tothom arribes al cim de Puig d’Arques. (535 metres)
Tal i com havĂ­em previst varem repartir-nos amb dos grups, els “mĂ quines” i els mĂ©s “normalets”, amb dos circuits diferents que varen respondre perfectament a les caracterĂ­stiques de cadascun dels grups.

Al voltant de les 11 h. i desprĂ©s de quasi dues hores de pedalada, els dos grups ens varem reagrupar al conegut paratge de “Prat dels metges, a on varem aprofitar per fer una queixalada i agafar forces per afrontar el darrer tram fins a Puig d’Arques, a on desprĂ©s d’uns 35 40’ varem arribar.

Un cop a dalt, contemplaciĂł de les vistes, (format 360Âş),  que se ens ofereix des de el mirador que hi ha just al costat del observatori metereològic  que amb la seva imatge caracterĂ­stica ja forma part del paisatge, una estona per fer-la petar,  mentre ens agrupĂ vem tots i baixada “non stop” fins a Cassa, encara que alguns que per lo vist no n’havien tingut prou, varen optar per introduir alguna “variant sorpresa”, (Matxo Mort amb rampes del 30%), que va tornar a posar a proba el nivell i resistència dels mes agoserats, la resta, tal i com havĂ­em anunciat, gaudint de la baixada que ens duia, quasi sense pedalar  fins al punt de sortida, el poliesportiu de Cassa.

Destacar el mèrit de l’amic  Ricardo a qui les rampes que va patir a les dues cames, just a 200 metres del cim, no li van impedir, (encara que fos  a peu), arribar-hi, i tambĂ© que en Jordi, el nostre mecĂ nic, sempre disposat a donar un cop de ma a qui ho necessita, no es lliura de treballar ni els diumenges.
TambĂ© i obligat reconeixement a les “senyores” (Eli i Ana), que en cap moment varen des entonar i  tambĂ© a l’Amparo que encara que uns problemes respiratoris la varen fer desistir, va assegurar que a la propera tambĂ© i tornarĂ  a ser.

A la resta d’integrants de “l’expediciĂł”, agrair-les-hi a tots sense excepciĂł el bon rotllo i les ganes de pedalar.

I ja per acabar, els  nostres mes sincers agraĂŻments a tots els amics de la zona, sense ells aquesta pedalada, probablement no hauria estat possible. GRACIES COMPANYS.

CLUB FREEBIKE.

Ho podeu llegir i veure les fotos aquĂ­:

6 comentaris:

  1. Voldria felicitar-vos per l’organitzaciĂł d’aquesta sortida. Amb actes aixĂ­, esteu convertint els Cargols en un referent, ja no nomĂ©s a CassĂ  , si no que a tota la provĂ­ncia.
    Felicitar al nostre president. A tots ens agrada donar-li canya però en totes les sortides sap estar al seu lloc. Mira que amb el fred que feia ell anava uniformat dels Cargols per que la gent de Blanes sabĂ©s amb qui anava. Ja ho se que l’Ă€ngel tambĂ©, però a ell no el felicito perquè el dia que em va deixar la bici no la va posar a carregar i vaig haver de pedalar com un cabrĂł.
    Per acabar, l’ Amador podria fer alguna cosa amb la furgoneta perquè s’assemblĂ©s un xic a la de Blanes. Uns adhesius, unes lletres...
    Ens veiem dissabte companys, i continuarem la conya.

    ResponElimina
  2. Molt bo el reportatge,va ser un dia fantàstic,felicitats a tots i,a per la pròxima.

    ResponElimina
  3. Quina enveja que em feu.... la propera no me la perdo!!!

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. El teu a dalt la torreta del Puig d'Arques!!! hahahaaa... no sé si els companys de Blanes en van fer algun, em sona que sí però no sé si l'han penjat a algun lloc :O

      Elimina

VĂ­deos de sortides amb bici