Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 26 de març del 2014

5 d'abril, sortida a Olot


Tal i com es preveu al calendari de sortides d'aquest any, el proper dissabte 5 d'abril farem la sortida anual a Olot, el programa serĂ  si fa o no fa, el mateix de l'any passat, esmorzarem a Les Planes d'Hostoles i dinarem a Sant Esteve d'en Bas.
S'ha proposat com a hora de sortida des de Girona, al pĂ rquing del costat dels Maristes a les 7.00 h., o sigui que quedarem per sortir de CassĂ  amb els cotxes a les 6.15 h. davant el col·legi Aldric, mateixa hora, crec jo, per quedar els que volgueu sortir amb bici des de CassĂ  i trobar-nos allĂ  Girona, ja que entre carregar i descarregar bicis, Ă©s el que tardareu en arribar.
Apunteu-vos a comentaris si més no, per si puc encarregar taula per dinar, ja que aquesta gent només treballa els caps de setmana i no sé on vaig deixar la tarja amb el telèfon per encarregar-la, si la trobo hi trucaré el dimecres o dijous de la setmana que ve per no quedar fotuts...
Olot ens espera... som-hi Cargols!!!

Nota: Si algĂş no Ă©s de la nostra colla i ens voleu acompanyar, com sempre, sereu molt benvinguts!!!

2a. nota: Aquest any perdrem mitja horeta en arribar a Bescanó, ja que ens desviarem del carril bici per passar pel costat del Ter i sortirem a Vilanna, mitja horeta que val la pena ja que el paisatge és molt diferent i la ruta més divertida.

11 comentaris:

VĂ­deos de sortides amb bici