Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 28 de maig de 2014

Sortida a El Port de La Selva - Preparatius

Després de la reunió d'avui s'ha decidit el dinar, sopar i diverses coses que us intentaré explicar més endavant, però primer i veient els últims comentaris de la gent, proposo el següent per la carregada de les bicis que és el més complicat que veiem:
En principi som 14 persones, de les quals 10 o 11 depenent de l'Amador aniríen en bici, i aniria així, a falta de confirmar si a en JoanP li va bé el que he pensat:
En Jordi Massachs i en Josep Torrentó van amb un cotxe amb les seves bicis i només es queden a dinar.
En Xevi Urda puja desde Girona amb la seva bici i es queda a dinar, sopar i dormir... evidentment!
En Josep Massachs, en Francisco i el seu fill venen directament de Massanes amb les bicis i només dinen.
En Jordi Xirgo i en Víctor venen amb un cotxe amb les bicis i només dinen.
En Joan Poaté i l'Àngel venen amb un cotxe amb les bicis (en Jordi Massachs us deixa el porta-bicis per carregar-les al cotxe d'en Joan) i es queden a dinar, sopar i dormir.
L'Amador encara no ens agafa el telèfon i no sabem el que farà.
En Guillem i en Joan Rabassedas pujaran a dinar al migdia, i jo depen de si treballo o no, faré una cosa o altra, o pujaré amb els que surtin al matí o bé amb en Rabassedas al migdia. En Joan només es queda a dinar i en Guillem i jo fem el complert.
Bé, després d'això toca dir-vos que com cada any tohom ha de portar alguna cosa per fer pica-pica o de postres, els que érem allà portem el següent:
Els de Massanes igual que l'any passat, porten una pota de porc assecada... ja m'enteneu!
En Joan Rabassedas, en Jordi Massachs i en Xevi Urda porta postres.
En Guillem, l'Ă€ngel i jo portem pica.pica o entrants.
Els que resteu convineu-vos com vulgueu però penseu que en Joan Poaté segurament portarà els famosos flams de cada any... de la resta de material (pa, vi, alcohol, líquids espirituosos de diversos colors i graduació, aigua (....?) olives, patates, coles, tòniques, aspirines, espidifens i etc etc) ja ens en cuidem nosaltres.
I ara bé lo important, el dinar, que m'en cuido jo tant si treballo com si no... això com que no ho sabré fins el mateix divendres abans de plegar, ja us ho diré per whatsapp.. si treballo encarregarem rostit a Ca La Nuri (una galta i una butifarra per barba s'ha quedat, si us assembla bé) que el recolliríem abans de pujar, i si no treballo, el divendres a la tarda compraré per fer-vos arròs, pujaria amb vosaltres al matí, i després d'esmorzar per allà El Port de la Selva, us el faria allà mateix mentre vosaltres gaudiu de la magnífica sortida que us ha preparat en Xevi.

Hora de sortida de CassĂ , entre 1 i 2 quarts de 7 davant el col·legi Aldric per carregar bicis i material divers, i sortir cap a 3/4 direcciĂł MedinyĂ , on ens trobarem amb els companys de Massanes, per enfilar cap a El Port de La Selva i aixĂ­ poder arribar a lloc per començar la ruta a 2/4 de 9.

Em sembla que no em deixo res, si més no els comentaris estan per això!!!
Esperem gaudir d'un altre meravellĂłs dia Cargols!!!

3 comentaris:

  1. Al final serem un més. L'Antonio no treballa i pujarà, dinarà i tornarà amb mi. Portarà quelcom però no sap el que.

    ResponElimina
  2. Els que us quedeu a dormir, penseu en portar el sac de dormir.

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici