Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dijous, 27 de novembre del 2014

Dissabte 29 - Trobada i sortida del "Senglar"

Tal i com vam quedar a la reunió, els que sortim amb bici hem quedat a les 8.00h davant de can Guillem, a l'Institut, per fer una volteta pels volts de Cassà i així agafar una mica de gana, ja que en David i en JordiM ens començaran a encendre el foc cap a 3/4 de 9 per l'esmorzar. En JoanR i l'Antonio faran una volta més curta per anar agafant cames ja que fa poc que van operar l'Antonio i vol probar com se sent una altra vegada damunt una bici i no es vol arriscar a seguir-nos, tot i que la sortida prevista no és pas forta.
Un cop esmorzats agafarem i ens n'anirem a casa a dutxar, tornarem al local den David i començarem a preparar-nos pel dinar, estofat de senglar que ja hauré fet jo el dia abans, farem copes, a la tarda menjarem castanyes, ens farem 4 petonets d'acomiadament i haurem gaudit tots d'un altre magnífic dia dels Cargols...

P.D.: En cas de mal temps la sortida amb bici es farà al Polivalent.... si més no així ho acaben dient tots els programes que es reparteixen a Cassà de qualsevol festa popular!!!

Fins dissabte Cargols!!!

P.D. 2: Ara de veritat heheheeeee, en cas de mal temps quedem al local den David entre 2 quarts i les 9.00h per fer caliu i esmorzar igualment ;-)

7 comentaris:

VĂ­deos de sortides amb bici