Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 8 de juliol del 2015

Nocturna

Amb aquests dies de calor, costa més anar amb bicicleta de dia... per tant...

Algú s'anima a fer una sortida nocturna?

Aneu proposant dies i tipus de ruta que es pot fer per tal de que pogueum ser quanta més gent millor!

Salut i pedals! ;)

9 comentaris:

  1. Al treballar de nits m'és pràcticament impossible fer una nocturna... però sempre estic a temps de quan plegui anar a fer la copa amb vosaltres... jejejeje xD

    De rutes que pugui fer tothom es podria agafar i anar a fer o Carril bici fins on es digui, Sant Feliu o passat Girona, depén del que es trii, es pot anar a fer la ruta dels molins, o si es veu la gent una mica més b cor anar a buscar fantasmes al Castell de Sant Iscle xD Tampoc cal arribar-hi al mateix castell i anar directe a Vidreres.

    Tot és qüestió de parlar-ne veient qui serieu i tal. Quan la gent es planifiqui una mica a veure quan els hi va millor fem una reunió a veure què es fa. Tot i no venir a la pedalada us ajudaré a organitzar-la ;)

    ResponElimina
  2. Per experiència d'altres any caldria buscar una ruta que arribéssim a sopar al final i no haguéssim de fer gaire res després.
    A mi em va bé els divendres i els dissabtes -

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, soc en Jordi, vaig parlar amb tu fa unes setmanes al Mercadona de Cassà i et vaig dir que volia venir a alguna sortida amb vosaltres, voldria venir a fer la nocturna però no se quin dia la feu, depenent del dia potser també vindrà la Xènia que ja venir a fer la sortida de Susqueda

      Elimina
    2. Bones Jordi, al final la nocturna la fem demà. Hem quedat a les 8 del vespre davant la piscina, en principi anirem per la zona de Penedes i la ruta dels molins de Llagostera, amb parada per sopar a Llagostera a Can Cassoles i tornada per el carril bici. Si t'animes avisa que trucarem per reservar un més per sopar ;)

      Elimina
    3. Hola Ángel, vindrem la Xènia i jo (2)

      Elimina
    4. Molt bé Jordi, tinc la taula encarregada per no quedar fotuts més que res, a l'hora de marxar cap allà els he de trucar per dir quants som en total, cap problema. Fins al vespre.

      Elimina

Vídeos de sortides amb bici