Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 14 de setembre de 2015

IV Festa d'estiu

Diuen que val més tard que mai! Per tant, toca posar-se les piles i començar a actualitzar de nou el blog amb algunes sortides que tenim pendents de penjar... Ara toca la IV festa d'estiu a la piscina den Joan!

Sortint ben d'hora ben d'hora ben d'hora ben d'hora, aquest cop davant de la casa del tresorer perquè no es queixi, comencem a pedalar!
Quedar allà, però, va ser una "putadeta" per el nostre estimat president... el qual vàrem fer que en comptes d'estalviar-se una pujada, l'hagués de fer! Tot hauria estat millor per ell quedar davant de casa seva oi? Sort que tot i el patiment de pujar, no li treu el somriure!


Petita parada per veure el pont del diable I un cop arribem, puntuals a casa en Joan, foto grupal!I com no, ja es comencen a veure els primers "selfies"...I un dels que els fa, ben feliç amb el seu nou "pal"Un cop amb la panxa plena de l'esmorzar, toca cremar de nou les calories que hem ingerit...! Cap a fer esport de nou a la piscina!
I l'assumpte no s'acaba pas aquí... Un dia complet no és complet si a part de una bona pedalada, un bon esmorzar i una bona estona de relax i diversió a la piscina, si no hi ha després un bon dinar!

I a l'ampolla de cava d'aquest any, commemorant la festa d'estiu de l'any passat, on sembla ser que tots teniem una mica mĂ©s de pel que aquest any... com canvien les coses en un any tu! 


I l'obsequi per el nostre company Joan per compartir la seva llar amb tots nosaltres... UN CARGOL!Salut i pedals Cargols!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici