Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 14 de setembre del 2015

IV Festa d'estiu

Diuen que val més tard que mai! Per tant, toca posar-se les piles i començar a actualitzar de nou el blog amb algunes sortides que tenim pendents de penjar... Ara toca la IV festa d'estiu a la piscina den Joan!

Sortint ben d'hora ben d'hora ben d'hora ben d'hora, aquest cop davant de la casa del tresorer perquè no es queixi, comencem a pedalar!




Quedar allà, però, va ser una "putadeta" per el nostre estimat president... el qual vàrem fer que en comptes d'estalviar-se una pujada, l'hagués de fer! Tot hauria estat millor per ell quedar davant de casa seva oi? Sort que tot i el patiment de pujar, no li treu el somriure!


Petita parada per veure el pont del diable



 I un cop arribem, puntuals a casa en Joan, foto grupal!



I com no, ja es comencen a veure els primers "selfies"...



I un dels que els fa, ben feliç amb el seu nou "pal"



Un cop amb la panxa plena de l'esmorzar, toca cremar de nou les calories que hem ingerit...! Cap a fer esport de nou a la piscina!




























I l'assumpte no s'acaba pas aquí... Un dia complet no és complet si a part de una bona pedalada, un bon esmorzar i una bona estona de relax i diversió a la piscina, si no hi ha després un bon dinar!





I a l'ampolla de cava d'aquest any, commemorant la festa d'estiu de l'any passat, on sembla ser que tots teniem una mica mĂ©s de pel que aquest any... com canvien les coses en un any tu! 


I l'obsequi per el nostre company Joan per compartir la seva llar amb tots nosaltres... UN CARGOL!



Salut i pedals Cargols!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici