Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dissabte, 9 de gener del 2016

Sortida al Castell de Sant Iscle de Vidreres

Bones Cargols!

Aquest dissabte hem fet la primera sortida de l'any! I per començar-lo bé... avui hem sigut 10! Sí, sí, ho esteu llegint bé...! 10 Cargols hem agafat les bicicletes i ens hem dirigit cap a Vidreres. Com no, amb esmorzar inclòs!

Sortint a les 8 del matí no sabent ben bé de on (si davant la piscina, davant de casa den Jordi Masó, si davant de casa den Sisu o si a baix de casa dels Massachs), agafem carril bici i trenquem a la dreta al arribar al Mas Gurí direcció l'ermita de Sant Vicens d'Esclet.


A partir d'aquí, agafem direcció Mas Matetes i a partir d'aquí, un cop passat per sota la carretera, uns han agafat i pedalat més ràpid per anar a fer una visita al Castell de Sant Iscle i uns altres han anat a reservar taula per esmorzar a Vidreres! Sort en tenim dels que pensen en les nostres panxes...!



Goita! Dues "pastanagues"!






I baixant de Sant Iscle, cap a Vidreres! Que en tenim un parell que ja ens tenien la taula preparada i tot...! Lliguem les bicis i cap a esmorzar s'ha dit! (Com no, no podia faltar un bon esmorzar amb els que Ă©rem avui, oi?)









I amb la panxa plena, toca pedalar de nou... quin remei tu... oi? Això sí! Abans de tornar-hi, però, els 3 Cargols amb la bici nova no se n'han pogut estar i ens han ensenyat les seves noves màquines! Goita'ls ells que feliços i cofois que estan amb les seves noves adquisicions...!


Tornant cap a casa, un petit incident... Una caiguda doble que per sort, ha acabat en això i poc més... alguna rascada però l'important és que estem tots d'una sola peça! A recuperar-se aviat companys! Bé, per acabar-ho de recuperar, un cop arribats a Cassà havent passat per Caldes i el Bosc Encantat, com no, hem tingut un petit "refrigeri" per acabar la jornada!


Salut i pedals Cargols! Ens veiem a la propera!

2 comentaris:

VĂ­deos de sortides amb bici