Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 18 de març del 2016

Sortida a Monells

Diumenge passat, com bé diu el títol, els Cargols varem anar a Monells! Però no hi varem anar pas sols...! La colla del germà d'un dels nostres, varen venir des de Massanes/Hostalric per tal de que els hi ensenyéssim els paratges que tenim per les Gavarres!


No tots els Cargols varem agafar la bicicleta... però mentre uns pujàvem pedalant, passant per corriols com el de les trenta creus, i pujades exigents fins a arribar al camí que porta a Sant Mateu... SORPRESA! Ens havien preparat una parada d'avituallament! 







I un cop feta la parada, arribem els ciclistes!




 






 I un cop amb les forces recuperades, toca agafar la bicicleta de nou! Des d'aquí agraïm de nou la paradeta que ens han muntat els nostres companys i que ningú s'esperava! Ens va ajudar a més d'un a continuar pedalant amb força durant tot el trajecte!

A partir d'aquí, anant bé de temps, va començar a passar l'inesperat. Les rebentades de la bicicleta!





I no només una... fins a 3 rebentades de bicicleta hi varen haver...! I el temps continuar contant... al final gairebé que arribaríem a esmorzar i el porquet s'hauria refredat!

Per sort però, les punxades varen parar i llavors, abans d'arribar a Monells, va tocar fer una última parada a la font de Madremanya!



 



 

A partir d'aquí, llavors de "una pujada més i ja hi som", per fi, varem arribar a Monells! Una hora tard, però bé... diuen que el millor es fa esperar... oi?























































I un cop amb la panxa plena... Tocava tornar! Alguns, amb cotxe degut a que se'ns va tirar el temps a sobre... (No direm pas qui en va tenir la culpa per triar aquesta ruta i no anar retallant... oi? Secretari dimissió!) D'altres, carretera de Santa Pellaia i cap a caseta!

Gran jornada que vam tenir, amb una mica de tot; corriols caminets, paratges molt macos, un bon esmorzar i, sobretot, una grandiosa companyia!

Gràcies a la colla de Massanes/Hostalric per venir! Ara a veure quina una ens en prepareu per nosaltres...! Una d'aquelles de "una pujadeta més i ja hi som", oi? Jajaja

Salut i pedals! Ens veiem a la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vídeos de sortides amb bici