Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

divendres, 12 d’agost del 2016

V Festa d'Estiu

Com cada estiu, els Cargols hem celebrat la V Festa d'Estiu amb una bona pedalada per les Gavarres i una bona remullada a la piscina den JoanR!

Com que a l'estiu el sol apreta, havíem de fer una bona ruta i ens volien apunt per esmorzar a les 10:08, ens vàrem llevar ben d'hora ben d'hora per començar a pedalar!


I ja que el "Cargol Selfie" no hi era, el "Cargol Blogger" li va treure la seva feina!Ruta molt divertida i completa per la zona de la Conca del Daró i el Veïnat de Matamala, amb corriols, pujades, baixades, gossos que semblaven lleons... No va faltar pas de res! Inclús una ruta turística per el poble, que quin pecat el nostre de no tenir encara cap foto de llocs importants de la nostra vila com son l'Església de Sant Martí i l'Ajuntament...!
I mentre uns feien la ruta turística per el poble... Uns altres ens estaven preparant un molt bon dinar! A veure si endevineu què serà... (la resposta, més endavant)


Abans de dinar, però, tocava una mica d'esmorzar!


I per relaxar-nos i fer temps per el dinar... Toca un bon bany!


 

I per fi, arriba l'hora de dinar... Una bona fideuĂ !I com no, per acompanyar, no poden faltar les nostres begudes personalitzades...!
I per l'amfitrió, per haver-nos deixat celebrar aquesta festa a casa seva, també li va tocar un petit detallet de part de tots els Cargols... Encara no sap qui és el talp però...! Jajajaja

I com no, tampoc podien faltar els discursos...!


Molt bona diada amb tots vosaltres! Moments com aquests no tenen preu!

Seguidament us deixem uns vĂ­deos resumint la pedalada i moments a la piscina.
Esperem que us agradin!
Salut i pedals!

1 comentari:

VĂ­deos de sortides amb bici