Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dissabte, 3 de setembre del 2016

Preparatius Oncolliga i Santa Tecla

Bones Cargols!

El divendres varem fer una reuniĂł per acabar de parlar del tema de l'Oncolliga i de Santa Tecla i els temes que es van parlar varen ser els segĂĽents:


Oncolliga:

Dissabte 17:
S'ha d'anar a desbrossar i a marcar el camí, conjuntament amb els de l'Oncolliga, amb els quals ens hem repartit diferents trams del circuit. De moment tenim confirmats per anar a desbrossar l'Àngel, en Guillem, en Joan Poaté i en Valentí.

Dissabte 18:
Al recorregut llarg ens han demanat d'anar-hi uns quants a tancar el grup. De moment, som l'Àngel, en Guillem i en Ricky. També ens han demanat de tenir gent com a punt de control, on de moment som en Jordi Massachs i en Joan Rabassedas.
Per el circuit curt, de moment tenim com a guies en Jordi Masó, en Joan Poaté i en Valentí. S'ha parlat de tenir en ment dos circuits, depenent de la gent que vingui, ja que mirant l'any passat amb els que érem potser el circuit que teniem pensat quedaria massa curt, tot depenent de la gent que vingui a pedalar. Els recorreguts són els següents:
OpciĂł 1: 13 kms, passar per el Parc Art, el veinat de Matamala, baixar a les Dues Rieres, Can Vilallonga i tornar


OpciĂł 2: 7 kms, anar fins a l'ermita del remei, passar per el costat de l'arbre foradat i tornar per el camĂ­ del cementiri


Santa Tecla:

Diumenge 25: Al igual que l'any passat, aquest any també fem només un recorregut. Aquest passarà per la Pineda Fosca, l'ermita de Sant Vicenç d'Esclet i tornar cap a Cassà, uns 12 kms.



Els que no vareu poder venir a la reuniĂł, aneu-vos apuntant per venir a ajudar a una cosa o altra.

Salut i pedals!

1 comentari:

VĂ­deos de sortides amb bici