Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 21 de desembre del 2016

Rocacorba 2016

Per cinquè any consecutiu, Els Cargols de les Gavarres, juntament amb els nostres amics del CC Campllong hem fet el cim de Rocacorba!

Aquest any, el terreny, per dir-ho d'alguna manera, l'havien "arreglat" i ja no ens varem trobar la dificultat de les pedres i escalons per el camí (fet que ens feia posar el peu a més d'un), sinó una pista plena de fang!

Arribant a la primera torre, ens esperaven els "Cargols Premium", els quals havien pujat sense cansar-se ni gota! Tot i que fred en varen passar una estona esperant que arribéssim tots...! Però finalment, un cops varem estar tots a l'asfalt, gas i cap a fer el cim!
I mentre uns podíem veure les magnífiques vistes des de dalt de tot (es nota l'iroina?) degut a la gran boira, per fer temps per anar a esmorzar, el taxista dels "Cargols Premium" va anar a fer una visita a Banyoles!


Finalment, toca baixar! I anant vigilant, alguns més ràpid, alguns més xino-xano, però tots enfangats, vàrem arribar sans i estalvis al restaurant, on varem netejar les bicicletes i varem gaudir d'un molt bon àpat! Aquí us deixem amb un vídeo de la pedalada gentilesa del Cargol Aleix i unes fotos de com ens vàrem posar les botes... que tot el que s'ha cremat s'ha de recuperar!

I així, els Cargols fem la última sortida important de l'any. Espero que tots haguem gaudit d'un molt bon any ple de pedalades i de molt bons companys i que el 2017 sigui igual o millor.

BONES FESTES I FELIÇ ANY NOU!

2 comentaris:

Vídeos de sortides amb bici