Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 9 de desembre de 2015

Preparatius Rocacorba

Bones Cargols!

Avui hem fet la reunió per els preparatius de la sortida a Rocacorba del pròxim diumenge i creiem que aquest cop... TENIM RÈCORD D'ASSISTÈNCIA! En total hem contat i ens surt que serem 16 persones pedalant i 19 a l'esmorzar...! Renoi tu quina colla! Aquí us deixo la llista d'assistents:

Bicicletada: Aleix, Àngel, David, Eduard, Félix, Guillem, JoanR Júnior, JoanR Sènior, Jordi Masó, Jordi Xirgu, JosepMa, Marc, Nacho, Ricky, Víctor i XeviU.
Només esmorzar: Jordi Massachs, JoanP i Valentí.

Tema horaris hem quedat els de Cassà a les 6:15 del matí per carregar les bicicletes a davant de l'escola l'Aldric, per així poder sortir a les 6:30 i arribar al restaurant Can Joan d'Adri per els voltants de les 7:10-7:15 del matí i així entre descarregar les bicicletes i tal començar a pedalar a les 7:30. Els que no són de Cassà ja ens trobarem amb ells allà mateix al restaurant a les 7:10-7:15.

Hem parlat i per quadrar les bicicletes amb els cotxes, portaran el cotxe els que sortim de Cassà:
Àngel: 2 bicicletes + 3 persones
Ricky: 4 bicicletes + 1 persona
JoanR: 4 bicicletes + 1 persona
JordiX: 2 bicicletes + 3 persones

En principi això és tot. Només cal dir que com que sortim força aviat amb bicicleta, degut a que el restaurant ens deixa anar a esmorzar com a molt tard a les 10 del matí, estaria bé que algú portés algun frontal per no anar del tot a les fosques els primers 20 minuts, i que si algú més vol portar cotxe per anar "més amples" també ho pot fer.

També us recordo que la sortida al ser diumenge, si algú vol sortir dissabte també es pot quedar, així es va entrenant per la sortida de l'endemà... tot i que alguns potser creuen que és millor reservar-se... oi?

Salut i pedals! Ens veiem diumenge!


3 comentaris:

 1. Tu àngel dissabte tens partits de futbito solidaris amb la marató de tv3
  Els cargols estem a per totes..

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja ho sé que dissabte ho tinc ocupat, la publicació tot i fer-la jo no vol dir que jo sigui un dels que surt dissabte, sino que parlo com algú extern, que si algú vol sortir que es pot apuntar a comentaris també com qualsevol altre dia xD quan no puc sortir el cap de setmana les faig jo igualment les entrades al blog i aixo no vol dir que hi vagi xD

   Inga ens veiem! :D

   Elimina

Vídeos de sortides amb bici