Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 30 de desembre del 2015

Sortida a Montclar

Diumenge passat, 3 cargols, entre ells l'Aleix, l'Ă€ngel i en JordiX, varen fer la que vindria a ser l'Ăşltima sortida conjunta de l'any dels Cargols de les Gavarres... Aquest cop fins a Montclar

La idea en principi va ser del cargol Àngel, però ja va començar amb el peu esquerra... Encara no tenia la bicicleta arreglada! Primera solució: Agafar la bicicleta del seu pare.

Començant a pedalar, se n'adona que el seient es movia i no hi va haver manera de fer que estigues quiet per molt que el colléssim. Segona solució: Canviar de bicicleta, aquest cop, la del germà de l'Aleix.

Següent problema que va sorgir: La tija estava tallada i li quedava el seient baix. S'acabaven les solucions i era o deixar-ho estar, o fer tot el trajecte anant baix... Crec que serà l'últim cop que es decideix per anar amb una bicicleta amb el seient tant baix... Però tot i el patiment, més que res als genolls, varem arribar a fer al cim del Montclar.





AixĂ­ doncs, amb 50 kms a les cames, ens varem acomiadar de l'any amb aquesta bona sortida, amb moments de tot: riures, pujades dures, corriols, baixades divertides i inclĂşs un petit tall "d'escalada" per acabar de fer el cim!


Ens veiem l'any que ve amb moltes altres bones sortides!

Salut i pedals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici