Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 8 de desembre del 2015

Sortida 8/12 Puig d'Arques, entre d'altres

Per primer cop en la història dels Cargols, els 3 "Cargolets", és a dir, els més joves de la colla, s'han reunit per fer una sortida per les Gavarres! Com bé ha dit el nostre president: Això ens diu que a part de tenir present, també tenim futur!

Sortint a quarts de 9 del matí, ens dirigim cap als Camps de Can Bota. La intenció era arribar directament al Coll de Can Llach, però un dels Cargolets s'ha despistat i ha agafat un camí que no era... i hem acabat arribant, després de pujar una estona, al Roquetal! Aiiii el "sherpa"...!


Un cop arribats aquí, ens trobem que el camí baixa de nou i... SORPRESA! Arribem al camí que havíem deixat, als prats de Can Bota... Tant pujar per tornar allà mateix...! Es veu que aquest jovent té energies per tot!

Des de Can Llach, passant per el Coll del Matxo Mort, finalment arribem al punt on volíem arribar, als dos cims més alts de les Gavarres: El Puig de la Gavarra, i el Puig d'Arques!

Foto de Gavarra



Foto de Arques

I com que aquest jovent no en té prou... prenem camí de nou per anar a trobar-nos amb l'arboç de Can Genoer: Un arboç que va ésser travessat per un llamp i ha quedat buit per dins però encara es manté viu!

Foto de Arboç can Genoher

Com que no volíem tornar al camí que havíem deixat per anar a trobar-nos amb l'arboç, ens endinsem a l'aventura de conèixer nous camins. Ens hem trobat amb un corriol molt divertit de baixada, fins a travessar el daró, però, un cop a baix, ha tocat pujar també per un corriol força dur fins a dalt de tot, a tocar del refugi dels caçadors!

A partir d'allà, agafem camí direcció Font de la Teula i arribem fins al Coll de Llumeneres, on agafem un corriol força tècnic. Al arribar a les Dues Rieres, agafem el camí dels Aqüeductes i allà, anem buscant camins i caminets fins que finalment, després d'una tram força divertit, arribem a Cassà.

Salut i pedals!


1 comentari:

  1. Ai aquest jovent...! Que mai en té prou de pujar i baixar...! jajajaja xD
    Gran ruta i molt divertida per camins nous i divertits! A veure quan ho repetim!

    La nova generaciĂł dels cargols apunta molt alt tu! jajajaj xD

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici