Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 8 de desembre del 2015

Sortides per Port de la Selva

Hola cargols!
Aquest llarg cap se setmana no he pogut pedalar amb vosaltres (be, dissabte si), però he fet un parell de sortides per l'Alt Empordà.
Diumenge vaig fer una ruta que molts de vosaltres ja coneixeu una bona part.
Sortint de Port de la Selva cap a Selva de Mar i per la pista cap a coll de la Torre fins a la carretera que va a Cadaqués.
Un cop a la carretera vaig agafar cap al Pení i per una trialera que surt a l'esquerra cap a baix fins al trencant que va cap al Port de la Selva a on vaig enfilar cap al Mas Bufadors. Un cop allà només queda una pista que et porta fins al Port.


Dilluns no vaig sortir, però avui dimarts he tornat a agafar la bici.

No tenia molt clar quina ruta fer però al sortir i veure el dia que feia, tapat i amb boira, he enfilat cap a Sant Pere de Rodes


7088967_full.jpg (937×700)

La veritat Ă©s que no hi havia massa visibilitat, i com en condicions normals vas veient el castell i veus el que et falta per arribar, avui no es veia res.
Un cop a dalt, en comptes de baixar pel mateix camí he anat a buscar un camí, que fa anys l'havia fet, per baixar cap a Llançà.

7088960_full.jpg (700×937)

Aquest camí comença seguint un GR però desprès el deixes i passa de ser una pista a ser corriols estrets, bastant bruts de matolls, ja que no hi passa gaire ningú, i plens de pedres, avui ben humides (per matar-te).
Entre la boira i que anava més pendent del terra que del camí, quan m'he adonat en comptes de sortir al poble de Llançà he sortit a la carretera, una mica després de La Valleta.
He fet un tall d'asfalt i he tornat a enfilar per un camí que m'ha semblat que podia empalmar amb els corriols que volia, i finalment he tornat a trobar el camí que m'ha portat cap a Llançà i desprès per la carretera fins a Port de la Selva.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11627127


Ruta super-divertida amb una mica de tot, pujades,baixades, pistes, asfalt, corriols, llàstima que havia boira si no també amb fabuloses vistes. Que més es pot demanar!
Fins aviat cargols!

2 comentaris:

  1. Molt bé Xevi! A veure aquestes rutes si et fan agafar idees per quan vinguem a l'estiu a la pedalada que fem sempre aqui al Port! :p

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici