Fa uns dies varem fer una trobada un bon grup de cargols. Va ser un dia complert amb un bon esmorzar i un esplèndid dinar.
Pa amb tomata, uns embotits, una mica de vi ,grana i ratafia. Després va haver qui es va atrevir a anar amb bici i qui en canvi va fer una nedada.
El nostre cuiner es va posar mans a l’obra.
Primer rossejar la carn i separar.
Després toca a la sípia.
S’hi posa el sofregit
Afegim els escarabats marins; gambes i escamarlans.
Després la carn.
I les cloïsses.
Un cop aquestes s’obren...
Hi posem el brou de peix...quina olor...
L’arròs i els musclos. I uns minuts després a menjar...
En Joan Poaté, per acabar la festa i quan el varem poder treure de la piscina ens va servir uns flams de postres magnífics.
Tot i que no varem decidir res del que teníem que decidir el nostre president ens va fer un discurs i ens varem despedir, no sense fer abans algun que altre gin-tònic.
Un dia excepcional i no en tinc gaires, gracies a tots.
ResponEliminaPer repetir-ho!!
ResponEliminaJa veig que em vaig perdre una gran festa (com es habitual cada cop que els cargols ens reunim)
ResponElimina