Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dissabte, 18 d’agost del 2012

El cargol cuiner per fi ha arribat al Puig d'Arques

Sortint al mig de la boira i començant a pujar pel Mas Batets, aquest divendres vaig arribar al Puig d'Arques amb bona companyia, un d'els cims que encara em faltava fer i que en tenia ganes. Baixant em van portar a la Font Josepa que tantes vegades l'havia sentit anomenar i que tampoc sabia on parava. Vaig començant a conèixer Les Gavarres, que porten el nostre nom i cada dia m'agraden més... això sí, la propera si pot ser no escollim un dels dies més calurosos d'aquest estiu companys!!!
Estem a dissabte i encara les cames em fan figa... heheeee, però sĂ© que el meu fill em dirĂ  que l'acompanyi allĂ  dalt un altre cop, que ell tambĂ© en tĂ© ganes i aquell dia farem el molt honorabe Dragon Khan, per acabar-ho de rematar! Ja nomĂ©s desprĂ©s em faltarĂ  el MontigalĂ  i farĂ© com el cargol Rabassedas: penjarĂ© la bici!!!! 
Jajajaaa Ă©s brooomaaaaa, que acabeu de passar bon estiu Cargols!!!
 La proba del delicte... he fet el cim!!!
 La pujada....
Els components de l'expedició d'aquest divendres, jo mateix, en Joan Poaté, l'Aleix i Jordi Massachs, i ens van acompanyar en Johnny Salas i en David Vilà Paradeda, que també tiren molt fort!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats. S'ha de ser molt valent o estar tronat per pujar al Puig d'Arques a ple agost i amb aquesta onada de calor.

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici