Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 28 d’abril del 2014

Nous paranys salvatges contra ciclistes



Una vegada mĂ©s ens fem ressò dels salvatges paranys que algunes persones, buscant no sabem què interessos, preparen perquè els ciclistes i especialment el nostre col·lectiu de *bikers es vegi immers en problemes a la muntanya, que normalment poden acabar en serioses burxades, però que tambĂ© poden derivar en causes majors. Ja les denunciem en el seu moment, però ara recollim la informaciĂł publicada en ‘El Diari muntanyès’ en el qual es recollien aquestes males prĂ ctiques. En la seva notĂ­cia deixaven ben clar que “no Ă©s una prĂ ctica generalitzada, però cada vegada sĂłn mĂ©s els casos en els quals es denuncia l'apariciĂł d'aquests paranys en senderes i camins. Moltes d'elles tenen l'objectiu de dificultar el pas, de provocar avaries en les bicicletes -tambĂ© en motos i *quads-, burxades o trencament de radis, però algunes poden arribar a causar lesions mĂ©s greus als ciclistes”.
Fustes amb claus, filferros col·locats entre arbre i arbre
Aquesta notĂ­cia recull els diferents tipus de paranys que ens podem trobar a la muntanya. “Fustes amb claus enterrades en el sòl, filferros col·locats estratègicament entre arbre i arbre -en algunes ocasions a l'altura del coll-, pedres ocultes per provocar impactes i fins i tot barres de metall *semienterradas a la terra sĂłn algunes d'aquests suposats paranys, potencialment perilloses per als ciclistes però tambĂ© per a qualsevol persona”. Aquesta notĂ­cia l'acompanyen de les declaracions de JosĂ© Manuel, membre del club *DHG de SarriĂ : “A GalĂ­cia m'he trobat taules amb claus en punta en llocs estratègics i molt ocults. La pluja estĂ  traient en els Ăşltims dies algunes de les quals romanien enterrades. El pitjor Ă©s que moltes apareixen per camins en els quals va qualsevol, des del qual vol fer *enduro, *MTB o simplement passejar amb la seva bicicleta”.
Finalment, assenyalen la posició al marge que manté la Federació Espanyola de Ciclisme i el possible origen d'aquests paranys: la rivalitat entre caçadors i ciclistes a la muntanya.




3 comentaris:

  1. Uf... algun cop ho he vist publicat això de per exemple els filferros col•locats a l'altura del coll i tal...! Espero però que nomĂ©s siguin rumors o casos molt aĂŻllats i no ens trobem coses d'aquestes per els nostres camins, que qui ho posi tĂ© tela...!

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. Doncs n'hi ha de fills de puta d'aquests Joan... no et tallis, diguels-hi el nom complert!!! >:(

      Elimina

VĂ­deos de sortides amb bici