Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Una setmana per recordar, el cargol Sisu torna a agafa la bici després de 3 anys i mig!!!

Sí nois sí, anoteu bé la data, el dilluns 20 d'octubre del 2014, per fi i després de molts intents frustrats, vaig poder convèncer en Sisu perquè agafés la bici, va ser un passeig curt però profitós!


Vam acompanyar l'Àngel a la UNI i ens vam acostar fins a Montilivi pel carril bici, uns 28 kms. de res... i no l'hagués convençut si no hi hagués un bon tiberi pel mig!!!


Total, que com que es va trobar bé i no va patir ni agulletes ni mal d'enlloc, el dijous vam quedar per fer una mica de pujadeta, enfilant pel Mas Bassets i pujant fins al descàrrec, que per cert aquí l'Àngel es va voler fer el "shulo" i volia pujar un repetxonet de res... hahahaaaaa no va durar ni 5 metres, amb pinyons nous i tot!!! El desnivell devia ser del 15% com a mínim!!!


Vam agafar després direcció Matxo Mort i vam baixar fins al Roquetal, aquí si no l'arribo a esperar, el tiu segueix recte i s'em perd!!! :D :DHem arribat a destĂ­!!!Tot cofoi, el veieu oooi??? I encara preguntava si la pujada ja s'havia acabat!!!I clar, també s'havia d'acabar bé el dia esmorzant un altre cop!!!


A veure doncs si es va animant i ens acompanya a properes sortides!!! T'esperem Sisu!!!

Salut i pedals Cargols!!!

1 comentari:

VĂ­deos de sortides amb bici