Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 4 de maig del 2015

Sortides cap de setmana 9-10

Bon dia cargols!

Aquest cap de setmana teòricament tenim programada la sortida al Puig Cargol i diumenge hi ha la XXXVII Marxa de Primavera de Cassà.
Per ser el mĂ xim de gent possible, hi han dos apunts a remarcar per la sortida al Puig Cargol:

1. Si no pot venir gaire gent aquest dissabte, es pot passar al dissabte segĂĽent, el dia 16.

2. Per tal de que la gent no cregui que pot ser una sortida molt dura per a alguns, es poden fer les segĂĽents rutes alternatives:

a) La més dura de totes és sortir des de Cassà i arribar fins a Calonge passant per els camps de Can Bota i el bosquet de bambú i arribats allà, pujar al Puig Cargol. Per tornar es podria fer el mateix recorregut al revés o tornar per carril bici, acostant-nos fins a Platja d'Aro.

b) Una alternativa més suau podria ser carregar bicicletes als cotxes fins a Calonge, o des de Calonge, és a dir, arribar amb cotxe a Calonge, pujar al Puig Cargol i tornar per carril bici, o arribar a Calonge per els camps de Can Bota, pujar al Puig Cargol i tornar amb cotxe. Això però implicaria tenir algú que els pogués portar el cotxe d'anada o de tornada o sinó compaginar-se de manera que mentre uns fan només fins a Calonge i els altres a partir Calonge, deixar-se els cotxes els uns als altres.

c) I per últim, l'alternativa més suau de totes, és anar amb cotxe des de Cassà, pujar amb bicicleta al Puig Cargol i tornar altre cop amb cotxe.

Aneu comentant i contestant l'enquesta per veure com ens ho podem muntar.

Salut i pedals!

4 comentaris:

  1. A mi em va bé qualsevol dels dos caps de setmana per fer la ruta al Puig Cargol i de les opcions de ruta jo faré la opció a).

    El diumenge si surto serà per anar amb bicicleta perquè no soc molt de caminar però si us apunteu força gent a la marxa de primavera m'animaré a fer-la amb vosaltres.

    ResponElimina
  2. Jo com que no hi hem anat mai, triaria anar amb cotxe fins Calonge i pujar des d'allĂ , desprĂ©s es pot anar a fer unes sipies a Can TiĂ   i per properes vegades ja sabrem si Ă©s prou dur com per anar-hi desde CassĂ , aixĂ­ tampoc ens cansarem tant per si diumenge algĂş vol fer la marxa de primavera  L'alçada veig que son 357 mts, el Puig d'Arques son 532, mĂ©s que res per animar la gent de l'equip B  I si no volem estar cansats pel diumenge i en David vol venir, hi podem anar dissabre 16 que ell no te mainada 

    ResponElimina
  3. jo surto desde Cassà i a Calonge em recullen per tornar amb cotxe això si el dia 16

    ResponElimina
  4. Bé nois tal i com s'ha parlat es deixa el puig cargol per la setmana vinent. Aquest cap de setmana, però, hi ha sortida normal com sempre! Per demà us va bé a les 8:30 davant de la piscina? Per diumenge ja acabarem de concretar que a part també hi ha la marxa de primavera.

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici