Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

diumenge, 31 de gener del 2016

60.000 ENTRADES ?????????

Encara no em crec el que estĂ  passant, com un petit grup de gent amb il·lusiĂł pot arribar a fer, com una idea, una manera de recollir el records d' un grup de persones que gaudeixen sortint amb BTT per desconnectar , aparcar, abandonar per unes hores els problemes i gaudir de la natura i de l'esport, de l'amistat, del descobrir aconsegueixin que tot això plasmat en aquest blog vagi creixent i arribi al que Ă©s ara,  una eina que pot servir a altre gent per gaudir del mateix  que nosaltres .

La nostre "criatura"s'estĂ  fent gran grĂ cies a tota la gent que col·labora en totes les entrades, la que penja les rutes, la que fa fotos, els que pensen en noves rutes, els que comenten, en tot cas a tots els que fan que això cada dia creixi una mica mĂ©s i no per fer sentir-nos importants sino per convertir el blog en una eina de divulgaciĂł, d' ajuda , d' explicar la manera que tenim de viure i entendre el mĂłn de la BTT i d'immortalitzar aquells petits moments que vivim junts.

Vull agrair-vos a tots la feina feta i els nĂşmeros ho diuen tot : 60.000 entrades ja Ă©s una bona quantitat i Ă©s grĂ cies a vosaltres, des del primer a l' Ăşltim tots sou importants per tal de que aquest projecte creixi.

També us vull animar per continuar que això no s'aturi aquí ,tenim que seguir amb aquesta tasca d'innovar i superar-nos, inventar nous reptes i noves idees per fer d'aquest lloc una pàgina que respongui als dubtes i s'ompli de nous records i rutes especials i noves.

Voldria fer menció especial a que el grup creix amb noves incorporacions, cada vegada som més i això és una molt bona noticia, i tots entenen i comparteixen la manera que nosaltres vivim aquest món. Alguns dels nous companys són el futur, gent que espero porti continuïtat al que uns de nosaltres ja fa anys vàrem començar i que per cert jo no era entre aquells primers cargols.

En aquest grup d'amics no importa qui va davant ni qui va al darrera, l' important és el conjunt i el que pot aportar cada persona perquè tot això només ens porti en una direcció..... "el futur"......

¿ Anem per els 100.000? ..................

Moltes grĂ cies a tots i fem-ho possible,  cada dia un pas endavant.......

SALUT I PEDALS COMPANYS CARGOLS¡¡¡¡¡¡






5 comentaris:

  1. Gran escrit i ben cert!!!

    Espero que el grup vagi continuant fent-se gran tal i com dius, i entre tots poder assolir nous reptes i noves aventures!

    A veure què ens portarà aquest 2016... ja en tinc ganes de saber-ho!

    I ara... a per les 100.000 visites! :D

    ResponElimina
  2. una colla on el primer Ă©s el companyerisme, salut i pedals.

    ResponElimina
  3. Dir ....gran dicurs presi!! I a les noves incorporacions benvinguts...ens queden moltes rutes, rialles, pedalades..paisatges..amb molt bona companyia!!!

    ResponElimina
  4. Dir ....gran dicurs presi!! I a les noves incorporacions benvinguts...ens queden moltes rutes, rialles, pedalades..paisatges..amb molt bona companyia!!!

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici