Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 1 de febrer del 2016

Sortida diumenge 31 - Varies rutes en una

Aquest passat cap de setmana, més concretament el diumenge, 5 Cargols hem sortit a pedalar tot i el fred que feia! Que es nota el fred perquè algú que sempre va amb màniga curta, aquest cop ho portava tot d'hivern... Excepte els guants, tot s'ha de dir!


Aquest cop, però, hem fet el podríem dir "multisortida": Ens hem dividit en dos grups per anar a fer diferents rutes, les dues però, amb un tall comú tant al principi com al final. I això no és tot! Al finalitzar-la i arribar de nou a Cassà, també hem tingut una altra "multisortida".

Primer de tot, sortint des de CassĂ , prenem camĂ­ passant per la resclosa de Verneda i un cop arribats a la Cabra Penjada, ens hem dividit en dos grups.

El primer grup, hem agafat i com que som els que sembla ser que tenim més ganes de pedalar i cansar-nos, hem començat a pujar fins a fer el cim de l'Aldric.





 Un cop allĂ , ens hem dirigit cap a l'asfalt per baixar fins a RomanyĂ  i allĂ  agafant camins, caminets i corriols, hem arribat finalment al carril bici. Això sĂ­, n'hi ha un de ben boig anant per l'asfalt...! NomĂ©s cal mirar la velocitat mĂ xima que va agafar...!


L'altre grup, mĂ©s tranquil·lament i tot xino-xano, un cop passat el trencant, a tocar de Panedes i fent un petit tall d'asfalt, hem arribat directament al carril bici passant per un petit caminet i un cop allĂ , direcciĂł cap a Llagostera a fer un mos a esperar que els altres arribĂ©ssim!


Finalment, mentre uns acabaven d'esmorzar, els altres hem arribat per fer un toc rĂ pid per poder agafar i continuar junts cap a CassĂ  agafant el carril bici.



I com ja hem dit, un cop arribats a Cassà, hem tingut una altra sortida! Com que no en teníem prou, un parell de cargols hem agafat i hem anar a fer la pujada del costat de Can Cassà i una tornada per Matamala i un altre Cargol, ha fet uns quants quilòmetres més per carril bici fins arribar a Girona!




Així que ja veieu, tot i les ganes de pedalar d'uns i altres, els Cargols sempre ens anem adaptant a les necessitats de tothom, podent fer inclús una part del recorregut junts! Així que ja sabeu, quants més serem, més riurem!

Salut i pedals! Ens veiem a la pròxima!

1 comentari:

  1. Gran sortida! A veure si ho fem més sovint això d'aquesta manera, així podem ser més dels que normalment som! :D

    Ens veiem a la pròxima Cargols! :D

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici