Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 19 d’abril del 2016

Calçotada 2016

Bones a tothom!

Per Setmana Santa, els Cargols varem organitzar la nostra primera calçotada! Això sí, també varem agafar la bicileta...! Ja que la varem fer en un dels nostres entorns favorits... al mig de les Gavarres!

Sortint ben d'hora ben d'hora ben d'hora per el matí, varem agafar a fer quatre caminets i corriols aptes per a tothom... Llàstima per a alguns que toqués pujar després, oi? Però l'esforç valia la pena!

Un cop feta la foto de rigor a l'arribada de la casa que ens varen deixar, uns quants més envalentits varen decidir anar a fer una mica més de ruta per el nostre entorn, mentre que els altres ens varen començar a deixar apunt el foc per el dinar que ens esperava...!Uns visitant el cementiri dels Jueus......i els altres preparant el foc mentre esmorzen!


Finalment, un cop tots reunits, varem deixar les bicicletes a un costat, i ens varem dedicar a emplenar la panxa...!

 I un cop acabats els calçots... Carn a la brasa! Que bĂ© que ens cuidem, oi?
 
 Com no, no podia faltar el cava personalitzat!


SALUT!

Un cop acabats de dinar, semblava que n'hi havien alguns que estaven una mica cansats... aixĂ­ que varen decidir fer una petita migdiada...! Aquí us deixem amb un parell de vídeos que varen gravar l'Aleix i l'Àngel sobre la sortida amb bicicleta del dia de la calçotada. Esperem que us agradin!
Salut i pedals! Ens veiem a la pròxima!

1 comentari:

VĂ­deos de sortides amb bici