Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 19 d’abril del 2016

Girona MTB Challenge

El diumenge 10 d'abril, 2 Cargols, l'Aleix i l'Àngel i un company nostre, l'Edu, amb els seus dos companys en Jaime i en Carlos, varen participar a la Girona MTB Challenge! Una cursa de 100 kms, amb un desnivell de 2500m... Gairebé res, oi?



I COMENÇA LA CURSA!


Després d'uns quants kms per pista fàcil, l'assumpte es comença a complicar... i això es va notar en el tap que es va fer al km 10, que és quan començaven els corriols...! Tot i això, el somriure no el varem perdre pas!




A partir d'aquĂ­, tot ple de camins, caminets, corriols, rierols, pujades, baixades... resumint, tot el que es pot demanar per una cursa d'aquest tipus!









Finalment, tot i que ens varem dividir en dos grups sense gairebé adonar-nos, tots varem arribar a la línia de meta! Tot i que per nosaltres el que importava en una cursa d'aquestes condicions no era pas la posició, sinó acabar-la... i això és el que varem fer!





Aquí teniu el vídeo que va gravar el Cargol Àngel. Espero que us agradi!



Resumint; una cursa molt divertida però alhora molt exigent, on tot i els petits moments de patiment, ajudant-nos mutuament hem aconseguit superar-la!


FELICITATS CAMPIONS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici