Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

divendres, 5 d’agost del 2016

Sortida a Fitor i Puig Cargol

Com que els dies d'estiu són molt calorosos, el passat 16 de juliol, 4 cargols es varen llevar ben d'hora ben d'hora ben d'hora (no sé pas de que em sona aquesta frase...) per agafar la bicicleta i recórrer d'oest a est les Gavarres!

Sortint a les 6:30 del matĂ­, prenem camĂ­ cap a dos destins, Fitor i el Puig Cargol! Que ja que tenim un puig a les Gavarres amb el mateix nom que el nostre, algun cop l'havĂ­em d'anar a visitar, oi?

Per anar cap allĂ . passem a peu d'un Puig ben conegut per nosaltres... sabeu quin Ă©s?


Exacte, el Puig d'Arques!

I continuant més endavant, direcció Coll de la Ganga, passem per Sant Cebrià dels Alls.

Però això només és el principi... encara queda molt camí per fer! Finalment, però, xino-xano, sense presses però sense pauses, arribem al nostre primer destí: Fitor!





Aquí ja sí que podem dir que hem recorregut d'oest a est les Gavarres...! Però ara tocava fer-ho de nou a l'inversa! Aquest cop, però, desviant-nos del camí d'anada per passar per tal i com havíem dit, per el Puig que comparteix nom amb la nostra colla, el Puig Cargol!





Abans de tornar cap a caseta, parada per esmorzar a Calonge, més concretament a Can Tià. Esmorzar suau aquest cop, que sinó no podem arribar a casa amb tant de pes al ventre! Nutrioooos! jajaja

I tot i que la calor i els kms acumulats començaven a pesar, tots varem aconseguir realitzar aquesta travessa d'uns 65 kms per les Gavarres!

AquĂ­ us deixem un vĂ­deo de la sortida, esperem que us agradi!


Salut i pedals!

2 comentaris:

  1. Dos coses. Hagués estat bé incloure el video del nutrio de Calonge i que algú compri un mallot dels cargols a l'Aleix

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici