Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 2 de febrer del 2015

Enquestes

Bon dia Cargols,

Per les millores de que es van parlar dissabte passat per el blog, acabo de penjar unes enquestes que podeu trobar a la vostra dreta.

Una d'elles és per saber quines rutes planificades hem de descartar ja que se'n van proposar moltes i no creiem que les podem fer totes i ens quedaríem amb les que tinguin més participació. He posat de termini a finals de febrer per triar-les i ja miraríem de posar les que s'han seleccionat en el calendari.

Setmanalment, si puc entre dilluns i dimarts, aniré penjant també una enquesta sobre les sortides del cap de setmana. Estaria bé que tothom hi participi ja que així podem veure més clarament quanta gent anirà amb bicicleta i com ens podem adaptar en la ruta. Intentarem donar prioritat a que si un dels dies a que li va bé sortir hi ha algú que tria fer ruta suau, prioritzar la seva opinió ja que molts a la que senten de fer una ruta dura poden per arribar a no venir. Si se'n té ganes de més, després de fer la suau, sempre pot quedar temps per els que vulguin d'anar a fer uns quants kilòmetres més.
També en faré una entrada al blog perquè qui hagi participat en l'enquesta digui què ha seleccionat i què li agradaria fer. Aquesta setmana aprofitarem aquesta entrada al blog.
Els terminis els posaré fins dissabte al vespre per si s'apunta algú a últim moment tot i que estaria bé que el dijous/divendres ja estigui decidit per no haver de planificar-ho a últim moment per el dissabte.

Salut i pedals!

3 comentaris:

  1. Respostes
    1. Dimecres mati anire a fer l'open de quart si algu s'anima que ho digui, i dijous mati tb vaig a fer una ruta suau amb un amic

      Àngel

      Elimina

VĂ­deos de sortides amb bici