Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dissabte, 21 de febrer del 2015

Sortida dissabte 22: Un volt per el massĂ­s de Cadiretes

Aquest dissabte, quatre Cargols hem anat a fer ruta per un del massís que tenim per aquí prop però encara no ens coneixem del tot: El massís de Cadiretes.

Tot xino-xano per el carril bici, arribem fins a Llagostera i allĂ , cap avall a la ruta dels Molins per anar a enganxar amb una pujada de les dures, la qual ens du fins a l'abocador.

Un cop allà, anar seguint el camí, passem per el peu del Montclar i més endavant, arribem a Sant Baldiri, on fem una petita parada per fer un mos.

Continuem el camí i passant per l'Ardenya comença a ploure. Allà comencem a baixar de nou, fins a arribar a la riera de Ridaura, la qual anem seguint fins a arribar al Molí de Can Moner,

Fem la pujada del Molí de Can Moner, la qual també en diguem de la que finalitza la ruta dels molins de Llagostera, i finalment arribem de nou a Llagostera, on anem a buscar el carril bici i, xops, però no pas de suor sinó de la pluja, enfilem camí cap a Cassà.

Molt bona ruta amb una mica de tot: Trams de carril bici per agafar fons, desnivell per muntanya i algun tram una mica tĂ ctic entre la sorra i les pedres del camĂ­.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici