Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 28 d’abril del 2015

Reportatge de la sortida a Susqueda-Sau

Aquest dissabte passat, els Cargols de les Gavarres, juntament amb tres companys més que ens van acompanyar, varem anar per uns paratges que tot i les seves precioses vistes, ens portava algun que altre mal record...! Però aquest any, per sort, no ens varem perdre!

La sortida va ser als pantans de Susqueda i de Sau. A les 7:30 del matí estàvem tots apunt per carregar les bicicletes al cotxe per començar a tirar cap allà. Bé... tots tots no... hi va haver un company que es va adormir...! I un cop hi som tots a les 8:15, comencem a pedalar!






Un últim esforç, que ja arribem a Sau!


Arribats a Sau, fem alguna que altra fotografia del paisatge, però ull...! No ens hi aturem gaire que tenim la panxa buida i hem d'anar a esmorzar...!





Aparquem les bicicletes i cap a esmorzar s'ha dit!



Com no, no poden faltar els selfies del nostre Joan...!

 I un cop amb la panxa plena, reprenem camĂ­ de nou cap a Susqueda! Sort que ve alguna baixada i amb la panxa plena podem baixar a mĂ©s velocitat...! LlĂ stima però que sempre hi ha alguna pujada que toca una mica la moral quan estĂ s ben tip...!



Ep! AlgĂş vol anar a pescar? Es farĂ  d'or!




I arribem de nou a Susqueda!


Sembla ser que els nostres companys han après a que a les fotos "s'ha d'amagar panxa"!



I amb 44 kilòmetres i escaig més a les cames, donem per finalitzada la pedalada! Tot i ser dura per alguns i no tant per d'altres, l'important va ser que tothom, ens ho vàrem passar d'allò més bé, rient tots plegats i incrementant les amistats gràcies a la companyia que ens varen fer la Xènia, en Josep, i en Sisu. Moltes gràcies per venir!


Salut i pedals Cargols! Ens veiem a la pròxima sortida!


2 comentaris:

  1. Un altre dia per emmarcar, i amb molt bona companyia!!! ;-)

    ResponElimina
  2. Molt bona sortida. Gran ambient (com sempre), una ruta espectacular, esmorzar fantĂ stic...gran jornada .

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici