Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 17 d’abril del 2015

Reportatge Olot

El passat dissabte 11 d'abril, Els Cargols de les Gavarres varem anar fins a Olot per el carril bici!

Llevant-nos ben d'hora ben d'hora ben d'hora i agafant la bicicleta a les 6:45 del matí sortint des de Cassà, prenem rumb cap a Girona on ens trobem un dels altres components del grup.

I anant pedalant, ens parem a les planes d'hostoles a fer un petit mos mentre intentem fer un "Joan", tot i que sembla ser que li surten millor a ell...! ;) Seguim el camí i a dalt de Sant Esteve d'en Bas un dels nostres components ha de fer marxa enrere, mentre que els altres arriben fins a Olot.Camí de tornada, ens trobem amb un parell de Cargols més a mig pujar de nou el coll de Sant Esteve d'en Bas, com no, en un bar, que feien pinta de "estar molt cansats de pedalar"...! I un cop reposats, reprenem camí cap a les Planes d'Hostoles on ens esperen dos companys més per dinar.


Amb la panxa plena, reprenem camí cap a Cassà i, com és tradició, frenada en sec i foto a sobre el pont!I com no, no podíem acabar el reportatge de la sortida a Olot sense una foto, tot i que es vegi una mica lluny i petita, del Presi pixant... jejeje!


Ens veiem a la pròxima pedalada Cargols!
Salut i pedals!

2 comentaris:

Vídeos de sortides amb bici