Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimecres, 9 de desembre del 2015

Preparatius Rocacorba

Bones Cargols!

Avui hem fet la reuniĂł per els preparatius de la sortida a Rocacorba del prĂČxim diumenge i creiem que aquest cop... TENIM RÈCORD D'ASSISTÈNCIA! En total hem contat i ens surt que serem 16 persones pedalant i 19 a l'esmorzar...! Renoi tu quina colla! AquĂ­ us deixo la llista d'assistents:

Bicicletada: Aleix, Àngel, David, Eduard, FĂ©lix, Guillem, JoanR JĂșnior, JoanR SĂšnior, Jordi MasĂł, Jordi Xirgu, JosepMa, Marc, Nacho, Ricky, VĂ­ctor i XeviU.
Només esmorzar: Jordi Massachs, JoanP i Valentí.

Tema horaris hem quedat els de Cassà a les 6:15 del matí per carregar les bicicletes a davant de l'escola l'Aldric, per així poder sortir a les 6:30 i arribar al restaurant Can Joan d'Adri per els voltants de les 7:10-7:15 del matí i així entre descarregar les bicicletes i tal començar a pedalar a les 7:30. Els que no són de Cassà ja ens trobarem amb ells allà mateix al restaurant a les 7:10-7:15.

Hem parlat i per quadrar les bicicletes amb els cotxes, portaran el cotxe els que sortim de CassĂ :
Àngel: 2 bicicletes + 3 persones
Ricky: 4 bicicletes + 1 persona
JoanR: 4 bicicletes + 1 persona
JordiX: 2 bicicletes + 3 persones

En principi aixĂČ Ă©s tot. NomĂ©s cal dir que com que sortim força aviat amb bicicleta, degut a que el restaurant ens deixa anar a esmorzar com a molt tard a les 10 del matĂ­, estaria bĂ© que algĂș portĂ©s algun frontal per no anar del tot a les fosques els primers 20 minuts, i que si algĂș mĂ©s vol portar cotxe per anar "mĂ©s amples" tambĂ© ho pot fer.

TambĂ© us recordo que la sortida al ser diumenge, si algĂș vol sortir dissabte tambĂ© es pot quedar, aixĂ­ es va entrenant per la sortida de l'endemĂ ... tot i que alguns potser creuen que Ă©s millor reservar-se... oi?

Salut i pedals! Ens veiem diumenge!


3 comentaris:

  1. Tu Ă ngel dissabte tens partits de futbito solidaris amb la maratĂł de tv3
    Els cargols estem a per totes..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho sĂ© que dissabte ho tinc ocupat, la publicaciĂł tot i fer-la jo no vol dir que jo sigui un dels que surt dissabte, sino que parlo com algĂș extern, que si algĂș vol sortir que es pot apuntar a comentaris tambĂ© com qualsevol altre dia xD quan no puc sortir el cap de setmana les faig jo igualment les entrades al blog i aixo no vol dir que hi vagi xD

      Inga ens veiem! :D

      Elimina

VĂ­deos de sortides amb bici