Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

diumenge, 27 de desembre del 2015

Sortida a Montigalar

Bones Cargols!

Tot i que sigui amb una setmana de retard... val més tard que mai! Aquí teniu la sortida de diumenge passat fins a Montigalar!

Llevats ben d'hora ben d'hora, dos "Cargolets", l'Ă€ngel i l'Aleix i un Cargol, en JordiM, varen decidir anar a fer ruta fins a Montigalar!

El dia anterior, tota la colla li anaven fent broma a en Jordi sobre que patiria, el faríem suar de valent, que no aguantaria... Però va aguantar! Patir ja... és un altre assumpte!

Sortint des de Cassà, prenem els camins que hi ha darrera de Can Cassà, passant per Aigües Blanques i finalment per els aqüeductes de Can Vilallonga fins a arribar al trencant de les Dues Rieres. Fins aquí tot bé, però... ara tocava pujar!

Arribem al trencant de davant el refugi dels caçadors i comencem a pujar, fins a arribar al creuant de la creu de les monges.


Pedala que pedalaràs, agafant un tall d'asfalt de la carretera de Santa Pellaia, agafem un trencant més endavant que ens deixa a Sant Mateu de Montnegre.


I no, encara no en teniem prou...! Partint d'aquí, ens dirigim al punt més alt de la sortida... al cim del Montigalar! Això sí... passant abans per uns corriols una mica "punyeteros" a algun tram però molt divertits! Amb un final que ens va fer suar de valent... ja que era la pujada fins al cim de la muntanya! Arribats aquí, paradeta i firma per demostrar que hi hem arribat els tres!








I per fi, toca baixar! O això ens suposàvem...! Encara ens quedava una pujadeta més per fer un cop tornàvem per el corriol on havíem pujat fins allà dalt. Un cop fet això, però, sí que tocava baixar!

Agafem un caminet que hi ha a tocar de la carretera de Els Àngels i comencem a baixar! Tot molt divertit, corriols estrets, baixades divertides, algun repetxonet... i un cop passat per tot això, arribem al Celrè!

Aquí l'assumpte, però, va deixar de ser divertit... El cargol Àngel va perdre una peça de l'eix de la bicicleta! Sort en teníem de l'Aleix que portava brides... sinó tocava portar la bicicleta a coll fins a Quart! Sort també que va passar de pujada... arriba a ser en un dels caminets que acabàvem de fer i a saber si explica la llet que s'hauria fotut!


Per sort, varem arribar tots sans i estalvis a casa, amb ganes de la propera sortida!


Salut i pedals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VĂ­deos de sortides amb bici