Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 4 d’abril del 2011

La pedra de les bruixes

Temps enrera, un jove atrevit procedent de Montnegre, es va assabentar que cada nit de St. Joan les bruixes es trobaven en una roca darrera la muntanya de MontigalĂ .

NingĂș sap com se'n va assabentar, perĂČ el cas Ă©s que ell va saber que si aquella nit ell anava allĂ  i pronunciava les paraules mĂ giques la seva sort canviaria.

Ell era ambiciĂłs i valent, de tal manera que va esperar impacientment que la nit arribĂ©s. Quan la fosca va caure, es va encaminar cap a la roca. Com que el camĂ­ no era llarg, abans de mitja nit ja era allĂ . Com que no va veure a ningĂș, ni tampoc sentĂ­ cap soroll, pronunciĂ  les paraules mĂ giques i al cap d'un segon la porta s'obrĂ­. Dins era ple de diamants i pedres precioses.

PerĂČ, el cas Ă©s que ell no en va poder posseir ni una, ja que, tant bon punt ho veiĂ©, es va transformar en una estĂ tua. El segĂŒent dia, en despertar, es va trobar enmig la plaça de la Bisbal. NingĂș, inclĂČs ell, no sap com va arribar allĂ . El que si recorda es com va tornar corrents a casa seva amb la cua entre les cames i com mai mĂ©s va tornar a la roca. AH! i de ben segur que si el tresor existeix, encara deu ser allĂ !!!

1 comentari:

VĂ­deos de sortides amb bici