Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 10 de maig del 2011

CONSELLS PER MILLORAR LES TRIALERES

Ja ets un biker complet, el teu nivell de tècnica és
acceptable però busques una mica més que et permeti dominar tot tipus de camins.
Per: A. del Pi
 


El sentir respecte per un camĂ­ descendent, estret i ple de pedrotes amb arrels, Ă©s totalment lògic, a mĂ©s de ser una resposta pròpia del subconscient .Las trialeres poden ser un autèntic pati d'esbarjo per a alguns i una terrorĂ­fica "trampa" per a altres”.

Una trialera no es baixa bĂ© perquè estĂ s com una "cabra", aquest tipus de biker, mĂ©s aviat que tard, acaba "comptant ocellets". La clau a les trialeres, en la majoria dels casos, Ă©s saber triar una bona traçada, Ă©s a dir, la zona del camĂ­ mĂ©s adient  o la mĂ©s rápida.La millor traçada no sempre Ă©s evident i, encara que sembli una bogeria, de vegades Ă©s un esglaĂł ple de pedres o un subtil salt per sobre de les arrels que et condueix de manera mĂ©s segura al segĂĽent tram.

La millor manera per aprendre tan prĂ ctica habilitat Ă©s buscar un mestre, sortir amb un amic que baixi millor que tu i que tingui prou experiència .Segueix  i estudia com ho fa, alhora que imites els seus moviments anirĂ s superant zones que tu sol mai hauries aconseguit .

Si no coneixes a ningĂş tracta d'anar a "relaxada tensiĂł" que significa anar dominant la bici però deixant que tant els braços com les cames actuen com molles. Els girs del manillar han de ser suaus, guiant la bici amb les espatlles i sense abusar del fre davanter. Tracta de no anar rĂ­gid perquè esgotarĂ s  els teus avantbraços, et vibrarĂ  el cap i no podrĂ s veure res, afegint que la teva posiciĂł ha de ser una mica retardada sense exagerar, perquè si no la roda del davant no tindrĂ  adherència suficient per guiar la bici.

La teva mirada ha d'anar anticipant la zona pròxima per a triar la línia adequada (la traçada) i la velocitat no ha de ser excessivament lenta perquè si no les rodes de la bici s'introduiran en tots els forats i poden arribar a quedar bloquejades.

No et preocupis, la majoria d'aquestes coses possiblement ja les facis sense adonar-te'n, però per començar intenta aplicar tots aquests consells en trams curts que tinguis mĂ©s o menys controlats i, amb prĂ ctica, podrĂ s gaudir de l'excitant sensaciĂł de baixar dominant la trialera .

1 comentari:

  1. si si llegint aqui és fàcil però un cop sobre la bici i amb la trialera plena de pals i branques no és així de fàcil ,el millor d'aixar-te anar i no tancar els ulls .
    i sempre ens queda el 112

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici