Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dilluns, 23 de febrer del 2015

Sortida diumenge 22 - Volta per la cabra penjada i Llagostera

Ahir diumenge, un bon grapat de Cargols varen agafar i decidir sortir a ver una volta suau amb bicicleta.

Tot xino xano, varen agafar i van fer els caminets que hi han a la vora de la resclosa del Verneda, on més endavant anirien a buscar la cabra penjada.


Un cop a la cabra penjada, varen descobrir una nova vocaciĂł del nostre president: La de bomber! Algun il·luminat, per dir-ho suaument, va tirar un cigarro a mig de bosc i estava començant a cremar la pinassa que hi havia per allĂ . Sort en tenim del MHP que va evitar una desgrĂ cia major.

Passats la cabra penjada, es va arribar a Penedes, on es va pujar fins a "la cadena" i fer la pista ample de baixada fins al carrilet on, uns quants van prendre camĂ­ cap a esmorzar a Llagostera i un altre sol va prendre camĂ­ cap a Calonge.

Els que varen anar direcció Llagostera, varen fer una parada per fer un bon mos, com és habitual al passar per Can Cassoles i el Cargolet solitari que va anar cap a Calonge va decidir fer una mica de carretera perquè s'estava disputant la marató de les vies verdes i no es podia passar per el carrilet.


Finalment, cal dir que es va parlar de que va ser una "sortida de l'equip B controlat per un de l'equip A". Realment, el que va passar, Ă©s que es va fer una sortida de Els Cargols de les Gavarres, ja que tots junts formem UN SOL EQUIP! :D


Salut i pedals!

2 comentaris:

  1. Felicitats al MHP Bomber i.... el sefie den JoanP que no podia faltar!!! :D :D

    ResponElimina
  2. Matí molt divertit, només va sobrar el vent. En Valentí ens podia haver avisat...
    També donar les gràcies als Mossos per cuidar-nos en els encreuaments Quina organització en l'equip B,

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici