Cargol treu banya

Cargol treu banya

Total de visualitzacions de pĂ gina:

dimarts, 8 de desembre del 2015

Sortida 5/12 - Sant Grau (Sant Gregori)

Dissabte passat, varem fer un altre cim però aquest cop, ni per les Gavarres ni per Cadiretes. 3 cargols valents varen sortir des de Cassà i un més des de Girona per a anar a fer el Puig de Sant Grau de Sant Gregori.


Sortint a les 8 del matí, agafem carril bici des de Cassà fins a Bescanó, on allà, agafem un parell de caminets que passen a la vora del riu Ter. Un d'ells, teòricament, ens portava a l'altra banda del riu però, al arribar al pont... SORPRESA! El pont no hi era!

I pedaleja que pedalejaràs, arribem fins a Vilanna on, per fi, podem passar a l'altra banda del Ter. Fins llavors, tot havia estat "pla"... però ara tocava pujar!

Foto de CassĂ  - Girona - Vilanna - Sant Grau - Girona - CassĂ 

Ja eren forces quilòmetres els que portàvem... Però això no ens va aturar! Així que fent un últim esforç amb la última pujada fins al cim, arribem a dalt del Puig!

Foto de Sant Grau



Foto de Sant Grau



Foto de Sant Grau



Foto de Sant Grau



I com bé diuen, tot el que puja... Baixa! Arribem a Sant Gregori i un cop allà, tornem a buscar el carril bici i cap a caseta, amb 70 kms més a les cames...!

Salut i pedals! Ens veiem a la pròxima!


2 comentaris:

  1. FantĂ stica i divertida ruta, amb molt bona companyia.

    ResponElimina
  2. Quina "gràcia" que em va fer quan ens vam trobar que el pont l'havien tirat a terra... xDD Sort que estem forts i aquests 10 kms de més que varem haver de fer de ruta no ens varen parar! :D

    ResponElimina

VĂ­deos de sortides amb bici